Отидете към основна версия

3 307 7

Новата Tesla Model S ще изглежда така

  • tesla-
  • model s-
  • рендер

Визията е на независим дизайнер

Прототипът на Tesla Model S беше представен през 2009 година, но серийното производство започна едва през 2012-а. Оттогава компанията непрекъснато подобрява модела, но днес, въпреки всички усилия Model S се смята за морално остарял.

Според Autoevolution е възможно седанът да получи още една актуализация на дизайна, тъй като Tesla отложи представянето на нови модели за неопределено време. Дизайнерът, известен с прякора @vburlapp в социалните мрежи, сподели рендер на наследника на Model S.

Според него новият модел е доста по-различен от настоящия електрически автомобил. Всъщност единственото, което е оцеляло от предшественика му, е името. Дизайнерът създава автомобил с клиновиден силует и с доста заоблени калници.

Освен това новият електрически автомобил има камери вместо странични огледала и светлинен панел по цялата широчина на каросерията. Предвид ниския силует е възможно пътниците на задния ред да имат ограничени условия за комфортно настаняване.

В момента няма потвърдена информация за разработването на новия Model S от Tesla, въпреки че Илон Мъск многократно говори за това в интервютата си. Като се има предвид нарастващата конкуренция в класа на представителните електрически автомобили, компанията може да реши да създаде второ поколение Model S.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини