Last news in Fakti

11 Юни, 2024 11:57 2 931 7

Новата Tesla Model S ще изглежда така

  • tesla-
  • model s-
  • рендер

Визията е на независим дизайнер

Новата Tesla Model S ще изглежда така - 1

Прототипът на Tesla Model S беше представен през 2009 година, но серийното производство започна едва през 2012-а. Оттогава компанията непрекъснато подобрява модела, но днес, въпреки всички усилия Model S се смята за морално остарял.

Според Autoevolution е възможно седанът да получи още една актуализация на дизайна, тъй като Tesla отложи представянето на нови модели за неопределено време. Дизайнерът, известен с прякора @vburlapp в социалните мрежи, сподели рендер на наследника на Model S.

Според него новият модел е доста по-различен от настоящия електрически автомобил. Всъщност единственото, което е оцеляло от предшественика му, е името. Дизайнерът създава автомобил с клиновиден силует и с доста заоблени калници.

Освен това новият електрически автомобил има камери вместо странични огледала и светлинен панел по цялата широчина на каросерията. Предвид ниския силует е възможно пътниците на задния ред да имат ограничени условия за комфортно настаняване.

В момента няма потвърдена информация за разработването на новия Model S от Tesla, въпреки че Илон Мъск многократно говори за това в интервютата си. Като се има предвид нарастващата конкуренция в класа на представителните електрически автомобили, компанията може да реши да създаде второ поколение Model S.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    9 5 Отговор
    Ще изглежда китайска😉
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 5 Отговор
    А нещо за камиона на ИЛЮЗОН, дето щеше да е готов до края на 2017-та ‼️‼️‼️‼️‼️
  • 3 гост

    10 5 Отговор
    При Мъск всичко е "ще". Вие пари му дайте само!

    Коментиран от #4

  • 4 Пирамида

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Кой за какво е давал пари на Тесла? От 3 години имат излишък 25-30 милиарда

    Коментиран от #7

  • 5 Мое мнение

    11 6 Отговор
    Добре изглежда. Ако се изхвърли батерията и се монтира един 6 цилиндров дизел с 250 - 300 коня и ще става за каране.
  • 6 Симо

    4 4 Отговор
    Айде, пак подкараме картинките и рисунките. Важното е рекламата да върви! Ама май тъпаците взеха да се свършват!
  • 7 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пирамида":

    Бая народ даде авансово плащане за кибертрък, някой го получиха след не знам колко години, не малко фирми платиха авансово за онези камиони които обещаваше тоз юнак. Сигурно от там е този излишък за който говорите?