Отидете към основна версия

3 221 3

За пръв път показаха лукс апартаментите на известна сграда (ВИДЕО)

  • лимасол-
  • trilogy-
  • небостъргач-
  • апартаменти-
  • дизайн-
  • обзавеждане

Те са разположени в култовия небостъргач на Trilogy

Първите дизайнерски обзаведени луксозни апартаменти в емблематичния за Лимасол небостъргач Trilogy бяха показани. Днес сградите кули се издигат над 24-тия етаж и се забелязват от редица места на града.

Апартаментите в ексклузивния проект Cybarco са дело на дизайнерското студио SidetoSide, създало интериорите на Skorpios Island и Amara Hotel в Лимасол. В тях се съчетава италиански стил и работата на германските майстори. Новите собственици ще притежават освен имот на изключителна локация с изключителна гледка, също така мебели на марката Casamilano, завеси от Dedar Milano, керамична печка от Marazzi, а също така колекция аксесоари от Hermès, Chistofle, Frette, Lalique и Baccarat наред с художествените произведения на Alpha C.K. Art Gallery. Кухнята от Arclinea, е разработена специално за Trilogy от дизайнера Антонио Читерио, а битовата техника в нея е на базата на Gaggenau. Баните са оборудвани с марките Dornbracht и Villeroy & Boch.

Trilogy Limassol Seafront се състои от три кули, разположени на плажа, които образуват оживен площад в самото сърце на крайбрежието на Лимасол. Предимствата за собствениците на имоти в комплекса са, че апартаментите отговарят на изискванията и на най-взискателния клиент, разполагат с уникална гледка към морето, предлагат високо качество на дизайн, услугите в комплекса могат да се ползват само от собствениците. Последните имат на разположение 24-часова прислуга и охрана, частен подземен паркинг, услуги по управление и отдаване под наем на апартаментите.

Комплексът има и офисна част. Предимствата за собствениците и наемателите там са, че на тяхно разположение са съвременни офис помещения, изглед към морето буквално от всяко работно място, високоскоростен интернет, 24-часово обслужване и контрол на достъпа и отново частен подземен паркинг.

Trilogy разполага с три отделни обществени пространства. Единият от тях е оазисът. Това е уникална територия, предназначена изключително за живущите. Там те имат на разположение басейн, бар, достъпен само за членове, фитнес, SPA, тенис корт, градина и детска площадка.

В Западната и Източната кули има два етажа, специално отделени за обслужване на жителите на комплекса. Там са разположени закрит басейн, фитнес и зона за релакс.

Плаза е оживено обществено пространство, разположено на централно място между кулите Trilogy. Там са разположени голям ресторант, барове и магазини.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини