Last news in Fakti

4 Август, 2021 13:11 3 206 3

За пръв път показаха лукс апартаментите на известна сграда (ВИДЕО)

  • лимасол-
  • trilogy-
  • небостъргач-
  • апартаменти-
  • дизайн-
  • обзавеждане

Те са разположени в култовия небостъргач на Trilogy

Първите дизайнерски обзаведени луксозни апартаменти в емблематичния за Лимасол небостъргач Trilogy бяха показани. Днес сградите кули се издигат над 24-тия етаж и се забелязват от редица места на града.

Апартаментите в ексклузивния проект Cybarco са дело на дизайнерското студио SidetoSide, създало интериорите на Skorpios Island и Amara Hotel в Лимасол. В тях се съчетава италиански стил и работата на германските майстори. Новите собственици ще притежават освен имот на изключителна локация с изключителна гледка, също така мебели на марката Casamilano, завеси от Dedar Milano, керамична печка от Marazzi, а също така колекция аксесоари от Hermès, Chistofle, Frette, Lalique и Baccarat наред с художествените произведения на Alpha C.K. Art Gallery. Кухнята от Arclinea, е разработена специално за Trilogy от дизайнера Антонио Читерио, а битовата техника в нея е на базата на Gaggenau. Баните са оборудвани с марките Dornbracht и Villeroy & Boch.

Trilogy Limassol Seafront се състои от три кули, разположени на плажа, които образуват оживен площад в самото сърце на крайбрежието на Лимасол. Предимствата за собствениците на имоти в комплекса са, че апартаментите отговарят на изискванията и на най-взискателния клиент, разполагат с уникална гледка към морето, предлагат високо качество на дизайн, услугите в комплекса могат да се ползват само от собствениците. Последните имат на разположение 24-часова прислуга и охрана, частен подземен паркинг, услуги по управление и отдаване под наем на апартаментите.

Комплексът има и офисна част. Предимствата за собствениците и наемателите там са, че на тяхно разположение са съвременни офис помещения, изглед към морето буквално от всяко работно място, високоскоростен интернет, 24-часово обслужване и контрол на достъпа и отново частен подземен паркинг.

Trilogy разполага с три отделни обществени пространства. Единият от тях е оазисът. Това е уникална територия, предназначена изключително за живущите. Там те имат на разположение басейн, бар, достъпен само за членове, фитнес, SPA, тенис корт, градина и детска площадка.

В Западната и Източната кули има два етажа, специално отделени за обслужване на жителите на комплекса. Там са разположени закрит басейн, фитнес и зона за релакс.

Плаза е оживено обществено пространство, разположено на централно място между кулите Trilogy. Там са разположени голям ресторант, барове и магазини.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    10 2 Отговор
    Стройте жилища с излишен лукс! Горете горива докато правите учения по цял свят! После викайте, че земята свършвала ресурсите и трябва да ни занулявате, щото да има за вас.
    Кому са нужни тия жилища? Само на богатите евреи предполагам. Обикновенните хора, тия дето произвеждат благата, едва ли ще попаднат да живеят в такъв рай. За тях спринцовката и маската на муцуната!
    Дано има Бог !
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Днес случайно прочетах тази статия и се чудя кои са тези двама които са Ви дали минуси на Вашия пост които казва самата истина.

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    който..