Last news in Fakti

11 Август, 2019 09:37 5 522 2

Нов жилищен комплекс в Лимасол

  • лимасол-
  • комплекс-
  • строеж-
  • limassol blu marine

Комплексът Limassol Blu Marine ще бъде изграден в деловия център на града и ще се състои от 247 апартамента. Проектът включва строителството на три сгради с височина, съответно 33, 29 и 5 етажа. Всеки имот ще има бъде снабден с технологията “умен град” и система за климатизация.

На разположение на собствениците на имоти ще има 24-часов рум сървиз, жива охрана, 50-метров басейн инфинити на покрива на една от сградите, SPA център, фитнес, 25-метров закрит басейн, бистро с изглед към морето, подземен паркинг. На територията на комплекса ще има градини и зелени зони. Купувачите могат да се възползват и от услугите на компания за управление на имотите, особено ако са решили да ги отдават под наем.

Комплексът е разположен в непосредствена близост до финансовия център на Лимасол и се намира на 45 минути път с кола от международните летища на Пафос и Ларнака. Пеша може да се стигне до едни от най-големите офис сгради в града, както и известни кафенета, ресторанти и магазини, както и пристанище за яхти, частни училища, както и многобройни исторически и археологически обекти.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дявола

    22 4 Отговор
    за какво ни занимавате със чужди работи какво ни интересува
  • 2 Теодор

    2 0 Отговор
    Да не го е правил някой български хубавец, че е в нашите новини? Нашите строят ресорти в Гърция и пак на балъците в България го рекламират....