Отидете към основна версия

14 442 0

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • bazar.bg-
  • лукс-
  • апартаменти-
  • къщи

Най-луксозните апартаменти и къщи за продажба през изминалата седмица

Предлагането на луксозни апартаменти е съсредоточено главно в централните части на градовете, а шикозни къщи в южните райони на столицата и ваканционните ни курорти. Оферти за лукс имоти обаче има и на места, които не са много популярни сред търсещите шикозни имоти, но за сметка на това къщите построени там си заслужават парите. Някои от тях дори разполагат с площадка за хеликоптер. Сред районите, където могат да бъдат намерени подобни имоти са Банкя, Бистрица, Герман, Елин Пелин.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Изток (София) – 509 500 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира в близост до Борисовата градина. Разгънатата му застроена площ е 165 кв.м. Към имота има тераса с площ 88 кв.м, която е около целия апартамент и гараж от 20 кв.м. Банята е с луксозен теракот и фаяс марка „Мартинели”. Теракотът в коридора, кухнята и дневната е „Версаче”, а прозорците са к петкамерна PVC дограма „Шоко”.

2. Бистрица (София) – 760 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с разгъната застроена площ от 380 кв.м. За изграждането на постройката са използвани висококачествени материали. Прозорците са дървен стъклопакет с германски обков. Гаражната врата е с механизъм. Имотът е с изградени инсталации, включително отоплителна и речиствателна.

3. Морска градина (Варна) – 760 000 EUR (виж повече)

Мезонетът, който е разположен на две нива, е с разгъната застроена площ от 382 кв.м. Панорамната тераса е 100 кв.м, която е естествено озеленена. Апартаментът се продава луксозно обзаведен. В цената са включени и четири паркоместа.

4. Център (Пловдив) – 260 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е 240 кв.м, се намира в новопостроена луксозна сграда в центъра на втория по големина български град. Помещенията са с югозападно изложение и прекрасна гледка.

5. Герман (София) – 730 000 EUR (виж повече)

Луксозно обзаведена къща с разгъната площ от 800 кв.м и двор от един декар. Състои се от четири апартамента, като към всеки има паркомясто. Имотът е обграден с двуметрова зидана ограда с каменна облицовка. Басейн е с пречиствателна инсталация и подгряваща система за целогодишно ползване. Има също така механа с кухненски бокс, трапезария, пещ камина. Къщата е с целогодишен достъп.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини