Отидете към основна версия

25 803 10

Ново поколение секс-кукли (ВИДЕО)

  • япония-
  • секс-
  • кукли

Японска компания съобщи, че е достигнала нов връх в облика и функциите на секс куклите. Те вече изглеждат почти като живи, а докосвайки ги имате чувството че пипате жив човек. Куклата е толкова реална, че на пръв поглед може да се обърка с жив човек.

Секс куклите, които не са надуваеми в Япония са известни под името „Холандска жена”. Телевизионната реклама гласи, че всеки, които си купи такава кукла, няма и да помисли за реална приятелка. Цената на продукта е 1600 USD. Независимо от високата стойност търсенето е голямо.

В компанията производител са убедени, че причината за успех се крие в използваната материя, която е близка до човешката кожа, както и от очите.

Куклата върви в комплект с дрехи, за да се избегне неудобството мъжете да ходят по магазините и да търсят подходящо облекло на своята „мнима” приятелка. Друго предимство е, че купувачите могат сами да моделират куклата. Те могат да определят размера на гърдите, цвета на очите и косата.

Секс куклите са широко разпространен продукт във високотехнологична Япония и производителите непрекъснато търсят начин да направят секс играчката колкото се може по-реална.












Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини