Отидете към основна версия

31 176 46

Пътешественик във времето извади СНИМКИ от 5000-та година (ВИДЕО)

  • пътешественик във времето-
  • бъдеще-
  • снимки-
  • 5000-та година-
  • пътуване вув времето-
  • таен експеримент-
  • град под вода

Мъжът, който не иска да разкрие самоличността си, твърди, че има доказателства за това далечно мрачно бъдеще

Човек, който твърди, че е пътешественик във времето, обяви, че разполага със снимки от далечната 5000 година, които разкриват ужасяващо бъдеще за хората.

"Пътешественикът на времето", известен само като Едуард, разкри смразяващи подробности за бъдещето, което ни очаква.

Мъжът се появява във видеоклип, за който се предполага, че е бил заснет в обществен парк някъде в Армения, за да разкаже за преживяванията си и за всичко, което е видял при пътуването си в бъдещето.

На кадрите Едуард държи снимка на подводен град, за който твърди, че е Лос Анджелис. Хората ще бъдат принудени да живеят по този начин след около 3000 години, защото, вследствие на глобалното затопляне, ледените шапки са се разтопили, повишавайки драстично нивото на световния океан.

Едуард, който на кадрите е със замъглено лице и преправен глас, тъй като не иска да бъде идентифициран, твърди, че е бил част от строго секретен експеримент, започнал през 2004 г.

Задачата, която му била поставена по време на експеримента била да снима всичко, което види по време на пътуването си в бъдещето и след това да представи фотографиите като доказателство за видяното.

"Аз стоях на огромна дървена платформа. Но не само тя беше от дърво — къщите, всички сгради също бяха дървени. Едва по-късно осъзнах, че се намирам в същия град — Лос Анджелис, но под водата", разказва той пред Yahoo News.

Едуард не е първият "завърнал се от бъдещето", който реши да сподели ужасяващото бъдеще, което е зърнал. Миналата седмица, друг мъж, също представящ се за пътешественик във времето, обяви, че е бил в 2030 г.

Мъжът, който също скри самоличността си, назовавайки се просто Ной, твърдеше, че идва от бъдещето и рискува живота си, като разкрива на хората от настоящето какво ги очаква в бъдеще.

В интервю с австралийските радиоводещи Кайл и Джаки О, Ной направи изненадващо твърдение, че единствената внучка на Мартин Лутър Кинг — Йоланда Рене Кинг, ще бъде президент на Съединените щати през 2030 г.

"Когато е избрана за президент тя е само на 21 години. Това става възможно, защото в САЩ е приет нов закон, позволяващ на по-млади хора да заемат поста."

Според настоящите закони в САЩ, за президент на страната може да бъде избран кандидат, който има навършени 35 години. Джон Кенеди е най-младият кандидат в историята — той е на 43 години, когато поема поста през 1961 г.

Ной разкрива още, че Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат, но отказва да назове кой ще влезе в Белия дом след него. "Не мога да ви кажа името на следващия президент, защото, на първо място той прави нещо наистина лошо. Освен това той вече е важна политическа фигура в страната."

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини