Отидете към основна версия

22 804 61

Мария дари 315 бона за училището на щерка си

  • мария-
  • поп фолк певица-
  • дъщеря-
  • частно училище-
  • образование-
  • училищна такса-
  • дарение

В частното училище учат предимно деца на дипломати и бизнесмени

Мария, която се отказа от кариерата си на фолк певица, е пръснала 315 000 лева за 7-те години обучение на дъщеря си, пише таблоидът "Уикенд", след проверка.

Всяка година изпълнителката на драго сърце плаща по 23 000 евро, колкото е таксата за обучение в престижното Англо-американско училище в Панчарево, където учи наследницата ѝ. Изчисленията показват, че Мария е дала над 300 бона, за да образова единственото си отроче.

Това обаче не притеснява поп фолк певицата, защото на първо място за нея е елитното образование на дъщеря ѝ. В частното училище учат предимно деца на дипломати и бизнесмени, каквато среда иска за наследницата си миньончето от Стара Загора. Таксата там е по-голяма от цената за обучение в елитните британски колежи Оксфорд и Кембридж, където учебната година е около 9000 паунда, тоест по-малко от 20 000 лева.

Бившата пайнерка е и нещо като личен шофьор на дъщеря си Марая. Тя става всяка сутрин в 7 часа и към 7,30 се отправя към Панчарево да остави детето, защото държала лично да води и взима малката Марая от скъпото училище. Брюнетката не искала наследницата ѝ да пътува с училищния автобус, където се возят част от учениците.

„Искам най-доброто за дъщеря си. Аз не можах да се образовам и останах само със средно образование от кварталното училище в Стара Загора, но няма да позволя това за Марая. Инвестирам в нейното обучение, както и не бих позволила да пътува с градски транспорт, нито с училищния автобус”, признава Отварачката.

Амбициозната майка изпрати детето си по-рано на училище и не изчака да навърши 7 годинки. Момичето се обучава в частното школо от 1-ви клас, когато бе едва на 6 годинки. Днес 12-годишното хлапе е в 7-ми клас и според нейни преподаватели, се представя доста добре в клас. Същото учебно заведение посещава и дъщерята на Азис - Рая, но Костинбродският славей дава по 3 хилядарки за училищния рейс и няма притеснения от това наследницата му да пътува с бусчето на школото, което е сравнително ново.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 42 гласа.

Свързани новини