Отидете към основна версия

9 866 21

Азис разгневи Карбовски заради Мегз

  • азис-
  • мегз-
  • мартин карбовски-
  • миглена каканашева-мегз-
  • маскираният певец-
  • шоу

Поп фолк певецът хвърли бомба от интимно естество по време на шоуто "Маскираният певец"

Азис се превърна в главно действащо лице и във второто представление на „Маскираният певец“. Поп фолк кралят е не само най-активният и рефлективен сред панелистите, но е по-забавен и от доста участници в мистериозния спектакъл. Виктор Калев, който гостува на журито, успя да се впише в тона му, докато Алекс Раева и Владо Пенев доброволно отстъпиха лидерството. Азис задаваше почти всички въпроси, които трябваше да подскажат кой е зад маската.

Изглежда това не бе достатъчно за певецът и той "блесна" още по-ярко, правейки интимни признания.

Азис хвърли истинска бомба в национален ефир, обявявайки на всеослушание, че е спал с Миглена Каканашева - Мегз. Поп фолк идолът се изцепи по време на един от лайфовете на "Маскираният певец", излъчвано в ефира на Нова ТВ и предизвика абсолютна суматоха, пише сайтът Шоу.блиц.бг.

След като се усети, че май е попрекалил с репликите, изпълнителят поясни, че е имал предвид едно и също помещение, въпреки това останалите членове на журито не спряха да се шегуват с него по време на целия епизод, намеквайки, че става въпрос за едно легло.

Азис дори се изпусна, че много добре познава краката на скандалната дизайнерка, което съвсем довърши присъстващите. Алекс Раева не успя да скрие възмущението си, а още по-бурна реакция впоследствие дойде и от Карбовски, който наскоро представи Мегз като свой телевизионен партньор.

Какво ще последва оттук нататък между Азис, Мегз и Карбовски, само времето и активността им в социалните мрежи ще покаже.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.

Свързани новини