Отидете към основна версия

15 175 29

Коя е Джейми Елиас и какво прави в "Черешката на тортата"?

  • джейми елиас-
  • черешката на тортата-
  • участие-
  • инфлуенсър

Инфлуенсърката предизвика стотици коментари по свой адрес с участието си в кулинарното предаване

Чутовен ТВ скандал се развихри през изминалата седмица в „Черешката на тортата”, където нещата обикновено вървят по мед и масло, но пък обърка ли се нещо, се помни дълго време. Точно чрез кулинарния формат преди време се прочуха изцепките на Нора Недкова, Валентин Кулагин и Мегз. Сега тяхната слава най-вероятно ще последва и набедената за инфлуенсърка Джейми Елиас, чието истинско име е Жамиле. В понеделник тя „отряза главите” на зрителите с нелепи изпълнения, а повечето хора се зачудиха защо продуцентите въобще са я поканили. Носят се слухове, че тя е платила за участието си в шоуто, пише Флагман.

Още в първите минути от първия епизод на новия сезон на „Черешката” социалните мрежи се напълниха с въпроси около две основни теми: коя, по дяволите, е Джейми Елиас и с какво е заслужила тя да я показват по телевизията? Хората, с които тя дели маса цяла седмица, също нямаха и най-бегла представа от личността на русокосата полуливанка.


На фона на растящата ѝ популярност коментарите за представянето ѝ в шоуто са меко казано негативни. Не само обикновените зрители наддадоха вой срещу нея, но и ВИП-овете. Теди Кацарова и тв водещият Павел Владимиров оформиха цяла дискусия около личността на Джейми.

„Кимион савааа, пълен камион с...” – с тези думи Владимиров отвори темата на страницата си във Фейсбук. „А ние се мъчим с некви музики и интелигентности”, поде Теди, която направи изключително прозрачен намек, че момичето е прекалено „тъпичко”. Биляна Йотовска също не остана равнодушна към изявата на Джейми. „Не знам защо любимото ми кулинарно предаване така се излага с подбора на гостите си! Смисъл... не е ли редно поне елементарно уважение към храната да имаш преди да участваш в „Черешката на тортата”? „Лидер на мнение” - това означава да си инфлуенсър, а за да вземе някой мнението ти под внимание, трябва да си постигнал нещо смислено”, коментира тя. А Златка Димитрова чистосърдечно си призна: „Няма думи, с които да опиша това недоразумение!”.

Музикантът Венци Мицов, който също е участвал в „Черешката” призова: „Вижте хубаво това доста жалко нещо по телевизията. И го запомнете. Защото то утре ще се снима без горнище на банския в Инстаграм и ще получи повече лайкове, отколкото цялата българска класическа музика е получила общо в интернет за всички времена.” Георги Тошев просто попита: „Извинете, коя е дамата?”. Така и не получи ясен отговор.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.

Свързани новини