Отидете към основна версия

9 122 14

НАП притесниха Ивана

  • ивана-
  • нап-
  • данъчни-
  • запор-
  • фирма

Данъчните вдигнаха запора на фирмата на изпълнителката

След три години певицата на народа Ивана най-после получи благата вест от НАП-Пловдив, че са вдигнали запора на фирмата ѝ "Мегастар мюзик", предава Шоу Блиц.

През пролетта на 2018 г. пловдивските данъчни изпратили съобщение за налагане на запор до музикалната компания, чрез която звездата осчетоводява музикалните си ангажименти. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" обаче, разбира за запора от публикация в "Телеграф", след която се свързва със счетоводната къща, с която работи от 15 г., за да изясни ситуацията.

"Поискахме справка от НАП, която ви предоставям да покажете и на читателите, че нямам никакви задължения", казва тогава пред изданието 49-годишната певица. И добавя, че е платила годишните си данъци още в началото на 2018-та, дори счетоводителят ѝ я накарал да оформят декларацията доста по-рано от крайния срок, за да хванат 5-процентното намаление.

Изненадана от запора, Ивана заявява, че документът не е стигал до нея или счетоводната ѝ фирма. Три години по-късно, отново през април, запорът вече е вдигнат.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини