Отидете към основна версия

6 377 34

Лора Крумова се примири с килограмите

  • лора крумова-
  • килограми-
  • диета

ТВ водещата вече тежи почти 100 кг

Коледните празници не са най-подходящия период за спазване на режими, а това е видимо най-вече при тези, които и преди празниците не са си обърнали достатъчно внимание на хранителния режим. В случая говорим за Лора Крумова, която вече тежи почти 100 кг.

Тв водещата отдавна води битка с килограмите, но поне засега тя изглежда неуспешна. Подлагала се е на какви ли не режими и диети, но явно поне засега не е открила начин да се върне в старите си нормални килограми.

42-годишната журналистка е заковала кантара на 100 кг и изглежда, че вече се е примирила с този факт. За първи път тя стигна 100-те кг по време на първата си бременност със сина си Явор, но около 2-3 години след това успя да свали част от излишното си тегло. Тя изкара малко повече от година вталена и тежаща около 70 кг, но отново забременя и през 2017-та стана майка на дъщеричка Мина, когато тъкмо бе навършила 39 години.

През годините бившата екранна половинка на Георги Коритаров се е изтезавала с какви ли не диети, но ефекта бе краткотраен. Вече заема почти целия екран, когато застане пред камерата, затова и операторите избягват да я дават в близък план.

Журналистката е като двойничка на "феята на любовта" Наталия Симеонова, която от години има сходни с тези на Лора проблеми. Близки до блондинката издават, че е пробвала всевъзможни диети, билки, чайове и хапчета, но ефектът е най-много 2-3 килограма, които после се връщат в двоен размер.

Лора се върна в Нова ТВ тази есен и започна да води авторското предаване "На фокус". Преди това тя прекара малко повече от година в "Шоуто на Николаос Цитиридис" в конкурентната bTV, но видя, че предаването няма да изкара дълго на екран и се завърна в Нова ТВ.

Въпреки едрото си тяло, бившата екранна половинка на Милен Цветков има харизма, която не може да ѝ се отрече. Зрителите също я харесват, но има и доста критики за запуснатия ѝ вид и коментари дали не е бременна за трети път. А рейтингът на предаването, което води, остава постоянно висок.

Близки до блондинката издават, че тя не прекалявала с храната, но просто не можела да отслабне, защото се хранела предимно на крак по веднъж на ден и то предимно вечер, когато е най-вредно, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.

Свързани новини