Отидете към основна версия

14 951 13

Красива репортерка сменя бременната Марина Цекова в "Събуди се"

  • марина цекова-
  • репортер-
  • водещ-
  • сутрешен блок-
  • анна-мария конова

Анна-Мария Конова е дългогодишен репортер в NOVA, а сега влиза в ролята и на водещ на сутрешния блок

Марина Цекова води своя последен уикенд на „Събуди се“, а от тази седмица излиза по майчинство в очакване на второто си дете. В „На фокус с Лора Крумова“ тя направи равносметка за последната трудна и емоционална година. Споделя, че със съпруга си Златимир Йочев рядко прекарват време заедно, тъй като и двамата са водещи на сутрешни телевизионни предавания, само че в конкурентни телевизии.

„За последната година веднъж сме успели да отидем някъде заедно тримата с дъщеря ни Тамара за по-дълго време и тогава когато се събудихме преди 6-7 месеца заедно осъзнах, че от половин година това не се е случвало. Не знам дали хората могат да си представят какво е да не можеш да се събудиш до любимия си човек всяка сутрин. Но това си беше едновременно смешна и тъжна реализация. Аз ставам сутрин в 5.20 ч., а той става всяка сутрин в 4.20 ч. и това беше графика ни през последните месеци“, призна Марина Цекова.

Докато Марина Цекова е в отпуск по майчинство, репортерката на NOVA Анна-Мария Конова ще я замести като водещ на „Събуди се“.

„Анна Мария е прекрасен репортер от Новините на NOVA. Тя е опитна, плува в нашите води. Знам и съм уверена, че ще се справи добре на тази позиция. Искам да изкажа благодарност към всички останали хора от предаването, които не се виждат на екран, но са там. „Събуди се“ ще продължи да бъде такова каквото е било. Ще продължи да предоставя най-интересното и най-смисленото съдържание, защото екипът на предаването е чудесен. Използвам поводът да им благодаря“, коментира Марина Цекова.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.

Свързани новини