Отидете към основна версия

26 911 18

5 действия на мъжа, след които следва неизбежна раздяла

  • грешки-
  • раздяла

Понякога мъжете правят грешки, които са непростими

Снимкa: Shutterstock

Любовта понякога ни принуждава да правим жертви. Жените са готови да простят много неща на любимия си мъж, но има такива действия, след които най-доброто решение би било да го напуснат и то възможно най-скоро.

Докато сме във връзка, нито един от партньорите не може да бъде напълно перфектен. Понякога мъжете /и жените/ правят грешки, за които можем да си затворим очите. Но има и непростими неща.

Груба лъжа в очите

Никой не може да се похвали с абсолютна честност. Всеки крие нещо, има си своите малки тайни, които по някаква причина не споделя с близките си. Всичко това е невинно, защото всеки има право на лично пространство и свой малък вътрешен свят.

Но има ситуации, когато лъжата на партньора преминава границата. Тогава едва ли си струва да простите такава постъпка, особено ако той нахално продължава да ви лъже в очите, когато е наясно, че вече знаете цялата истина. Това е много долно. Най-доброто решение би било просто да признае лъжата. Ако не го направи и не се разкая, просто потърсете друг, по-достоен от него.

Проява на грубост към близките

Последната капка на търпението може да бъде грубостта на мъжа към роднините на жената, както и неуважителното отношение към тях. Повечето жени мразят грубостта, особено ако е насочена към любимите им хора.

Безцеремонното отношение на мъж към родителите на любимата му се възприема като пагубно за връзката. Такъв мъж едва ли заслужава уважение и любов.

Изневяра

Изневярата е непростим акт, едно от най-подлите неща, които човек може да извърши. За много мъже това е просто начин да се разсеят, да се отпуснат, да разнообразят живота и да се абстрахират от ежедневните проблеми. Мъжете не приемат изневярата на сериозно, но … само когато става дума за тяхната собствена, а не за изневяра на партньора.

Жените, разбрали за изневярата, бързат веднага да прекъснат отношенията. За тях това не е просто акт, а истинско предателство, което не се прощава и никога не се забравя.

Посягане

Ако един мъж дори само веднъж вдигне ръка на жена си, това е алармен звънец, който просто крещи, че е време да го напусне. Истинският любящ мъж никога няма да навреди на любимата си, особено във физическия план.

Такива мъже, които си позволяват да бият, блъскат и по друг начин малтретират жените си, трябва незабавно да бъдат натирени. С такъв мъж няма да изградите светло и щастливо бъдеще. По-добре е да откажете от подобно бреме възможно най-скоро.

Нагрубяване пред хора

Непростима и много обидна постъпка е публичното унижение. Никоя жена не понася да ѝ крещят пред всички, особено ако тези действия са придружени с грубост към нея и унизителни обвинения.

Правейки такива неща, мъжът показва, че не обича истински жена си, което означава, че е най-добре да го оставите завинаги сам с неговата грубост.

Във всяка връзка има възходи и падения. Има неща, които могат да бъдат простени, ако партньорът искрено се разкае. Но когато действията на мъжа преминат границата на позволеното, това е сигнал, че е време да сложите край на илюзиите.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 74 гласа.

Свързани новини