Last news in Fakti

23 Януари, 2023 20:26 26 888 18

5 действия на мъжа, след които следва неизбежна раздяла

  • грешки-
  • раздяла

Понякога мъжете правят грешки, които са непростими

5 действия на мъжа, след които следва неизбежна раздяла - 1
Снимкa: Shutterstock

Любовта понякога ни принуждава да правим жертви. Жените са готови да простят много неща на любимия си мъж, но има такива действия, след които най-доброто решение би било да го напуснат и то възможно най-скоро.

Докато сме във връзка, нито един от партньорите не може да бъде напълно перфектен. Понякога мъжете /и жените/ правят грешки, за които можем да си затворим очите. Но има и непростими неща.

Груба лъжа в очите

Никой не може да се похвали с абсолютна честност. Всеки крие нещо, има си своите малки тайни, които по някаква причина не споделя с близките си. Всичко това е невинно, защото всеки има право на лично пространство и свой малък вътрешен свят.

Но има ситуации, когато лъжата на партньора преминава границата. Тогава едва ли си струва да простите такава постъпка, особено ако той нахално продължава да ви лъже в очите, когато е наясно, че вече знаете цялата истина. Това е много долно. Най-доброто решение би било просто да признае лъжата. Ако не го направи и не се разкая, просто потърсете друг, по-достоен от него.

Проява на грубост към близките

Последната капка на търпението може да бъде грубостта на мъжа към роднините на жената, както и неуважителното отношение към тях. Повечето жени мразят грубостта, особено ако е насочена към любимите им хора.

Безцеремонното отношение на мъж към родителите на любимата му се възприема като пагубно за връзката. Такъв мъж едва ли заслужава уважение и любов.

Изневяра

Изневярата е непростим акт, едно от най-подлите неща, които човек може да извърши. За много мъже това е просто начин да се разсеят, да се отпуснат, да разнообразят живота и да се абстрахират от ежедневните проблеми. Мъжете не приемат изневярата на сериозно, но … само когато става дума за тяхната собствена, а не за изневяра на партньора.

Жените, разбрали за изневярата, бързат веднага да прекъснат отношенията. За тях това не е просто акт, а истинско предателство, което не се прощава и никога не се забравя.

Посягане

Ако един мъж дори само веднъж вдигне ръка на жена си, това е алармен звънец, който просто крещи, че е време да го напусне. Истинският любящ мъж никога няма да навреди на любимата си, особено във физическия план.

Такива мъже, които си позволяват да бият, блъскат и по друг начин малтретират жените си, трябва незабавно да бъдат натирени. С такъв мъж няма да изградите светло и щастливо бъдеще. По-добре е да откажете от подобно бреме възможно най-скоро.

Нагрубяване пред хора

Непростима и много обидна постъпка е публичното унижение. Никоя жена не понася да ѝ крещят пред всички, особено ако тези действия са придружени с грубост към нея и унизителни обвинения.

Правейки такива неща, мъжът показва, че не обича истински жена си, което означава, че е най-добре да го оставите завинаги сам с неговата грубост.

Във всяка връзка има възходи и падения. Има неща, които могат да бъдат простени, ако партньорът искрено се разкае. Но когато действията на мъжа преминат границата на позволеното, това е сигнал, че е време да сложите край на илюзиите.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    33 31 Отговор
    Моята явно не е жена хаахахха като я приплескаш се успокоява и става добра за около седмица
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иван от Троян

    52 4 Отговор
    Oт това изброеното ако беше вярно до сега всички наши певачки ,силионки, подражаващи на първите щяха да са сами и свободни ,обаче при тези изброените от мен понасят доста и си мълчат само и само да имат пари ваканциики ,скъпи вещи и т.н .Това от статията се отнася за простосмъртните бедни с заплати 1000лв-1500лв . за обиковенните жени който нямат гаджета с МНОГО пари .
  • 4 ха ха

    24 8 Отговор
    Пък моя до сега не ме е удрял, като му вдигна кръвното удря по масата ...!
  • 5 Мими

    39 2 Отговор
    Всички тези действия важат и за жените.
  • 6 УМЕН

    26 25 Отговор
    Шамарите лекуват всички женски болести и капризи
  • 7 Наистина ли котките никога не падат по

    27 17 Отговор
    гръб!? Удариш ли веднъж жена, мъжа във себе си убиваш. Ти удряй по-добре стена, и любовта да не изтриваш. ... Жената дори с цвете не се удря.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 От опит

    22 5 Отговор

    До коментар #8 от "........":

    знам, че ние мъжете винаги сме виновни.
    Някой виждал ли е виновна жена?.........

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Божество с разум

    2 5 Отговор
    Хора казвали на други хора да не се занимават с мен, защото искат за мен да няма хубав живот!
    Личи си че съм нарочен!
  • 12 Подарък от БОГ ТАНГРА в 21 век

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "От опит":

    Пред нас хората виновни няма, виновни са извънземните!
  • 13 Човек в 21 век

    3 0 Отговор
    Сред нас хората виновни няма, виновни са извънземните!
  • 14 ха ха

    10 1 Отговор
    Който се смее вместо да беснее е винаги по-силният!
  • 15 1234

    18 8 Отговор
    За един развод винаги има двама виновни - жената и нейната майка ...

    Коментиран от #18

  • 16 Кобра

    10 4 Отговор
    Винаги мъжът за всичко им е виновен по презумпция.
    Не съм чул жена да се признае за виновна.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Абсолютно

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "1234":

    Най-точният коментар!