Отидете към основна версия

857 1

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия, според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Луната в Телец внася известна умиротвореност в живота и ни прави леко апатични

Снимкa: Shutterstock

Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Телец до 16:06 ч. на 9 август.

Луната в Телец внася известна умиротвореност в живота и ни прави леко апатични. Подходящо е за довършване на по-рано започнали дела. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, не стойте на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия

От 13:39 ч. до 16:06 ч. Луната излиза на празен ход. Нищо важно не е добре да се предприема.

В 16:06 ч. Луната преминава в знак Близнаци до 01:53 ч. на 12 август

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората лесно изпадат под всякакви външни влияния, прекалено са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:14 ч. на 9 август до 00:45 ч. на 10 август

Това е кармичен ден. Символи на деня - крокодил, куче Цербер, Химера. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се препоръчва да се бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой от семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност сега е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Неблагоприятно време за покупки.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини