Отидете към основна версия

3 987 11

Доди ал Файед и неговите пороци довели до катастрофата, убила него и принцеса Даяна

  • доди ал файед-
  • принцеса даяна-
  • париж-
  • смърт-
  • пок-
  • порок-
  • наркотици-
  • пристрастяване

Животът на Доди се въртял около купони и наркотици преди смъртта му в Париж

Снимки: Shutterstock

Купонът в частното бунгало на известния хотел Бевърли Хилс в Лос Анджелис е в разгара си. В единия ъгъл е момичето на Бонд - Брит Екланд, която отпива от чаша с шампанско, а в другия ъгъл холивудска звезда е заобиколена от кикотещи се фенки.

Докато тапите на шампанското гърмят, един мъж стои тихо и безмълвно наблюдава случващото се.

Купонът продължава три дни, гости идват и си отиват по всяко време на деня и нощта, но Доди ай Файед не спи. Това беше едно от неговите прословути партита „3Cs“ – шампанско, кокаин и хайвер, по време на които Доди стои буден през цялото време, смъркайки промишлени количества кокаин пред очите на гостите си.

Нестихващата страст на Доди към кокаина бе услужливо пропусната от авторите на сериала “Короната”, който се фокусира единствено върху лятната му афера с принцеса Даяна, пише DailyMail.

“Романсът на Доди с принцеса Даяна дойде като гръм от ясно небе за неговите приятели. Баща му отказал да го изпрати в рехабилитационен център, защото се притеснявал, че зависимостите му ще станат обществено достояние. Доди обаче ми призна, че е бил в клиника в Швейцария, където цялата му кръв е била сменена, за да излекува проблема си с кокаина. Не знам дали е бил чист, когато е загинал”, разкрива още Пол Коен.

След най-прочутата ваканция на яхта Доди Ал Файед лети до Лос Анджелис за бизнес среща, след което се завръща в Париж, където прекарва последните дни от живота си. Доди загина на 42-години заедно с принцеса Даяна при катастрофа в тунела Алма, припомня "Телеграф".

„Често се чудя дали употребата на наркотици е изиграла някаква роля в инцидента. Когато Доди се друсаше с кокаин, той изпадаше в параноя. В Ел Ей гледаше какво се случва зад гърба му през цялото време. Може би е подтикнал шофьора да кара по-бързо”, гадае още Пол Коен.

„Доди беше добър човек. Имаше недостатъци, но беше мил човек, нежен човек. Винаги съм смятал, че е иронично смъртта му да е засенчена заради Даяна”, заключва холивудският мениджър.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.

Свързани новини