Отидете към основна версия

3 172 0

Дневен хороскоп за 01.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за този ден на месеца. Всичко започва отначало.

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

С дух на сътрудничество влизате в новия месец, този необикновен февруари. Следвайте целите си и се консултирайте с приятели. Бъдете дипломатични, но следвайте целта си.

Телец

В работно настроение ви заварва новият месец. След януари, който изглеждаше дълъг като цяла година, февруари ви подканя да си подредите по-ясно и точно приоритетите и да действате неотклонно.

Близнаци

Приятно начало на месеца, макар че вътре във вас тлее напрежение. Приключете недовършените проекти. Не се разпилявайте и поддържайте високо нивото си на енергия, че студовете ви изтощават повече от обикновено.

Рак

Денят е благоприятен за общи дейности до обяд. А месецът, който започва е много важен за добрите отношения. Не позволявайте да нарушават личната ви граница. И работете с обидите вътре във вас.

Лъв

Празнувайте любовта от 1-ви до 29-ти февруари. Позволете си да виждате радостта и красотата около себе си, ако я няма - създайте я. Днес е ден активен и пълен с нова информация. Отсявайте я, не се разпилявайте.

Дева

С хубаво настроение започвате месеца. Денят е с добра енергия. Подходящ е за всякакви дейности във връзка с подобряване на здравето. Внимавайте и с храната, нека е топла и питателна, но не много.

Везни

Енергично начало на месеца. Задължително помислете за физическата си форма, все пак от 1-ви човек обича да започва наново. Като цяло месецът е обещаващ откъм любов и … работа в последната десетдневка.

Скорпион

Ще имате големи идеи и мащабни планове, но някак сами си слагате спирачки. Страховете ви са повече от нужното за една съзидателна дейност. Време е да се преборите с демоните вътре във вас.

Стрелец

Имате желание да дадете нова насока на нещата и естествено ще се сблъскате с някои противоречия. Нормално е да жертвате нещо в името на новото, въпросът е каква жертва сте склонни да направите?

Козирог

Никой не може да ви обвини, че гледате на света през розови очила, дори напротив. Днес може да сте твърде подробни, че чак да станете досадни. Опитайте се да се погледнете отстрани.

Водолей

С практичен дух започвате месеца, което съчетано с изобретателния ви ум може да ви накара да направите истински чудеса от храброст. Все пак е добре да не се преуморявате, отделете време да внедрите малко здравословни идеи в живота си.

Риби

Важно е да работите в екип, но също толкова важно е да не позволявате да ви манипулират. Интуицията ще ви подскаже правилния изход от неадекватната ситуация, в която може да се окажете.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 19.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 421
    0
  • Дневен хороскоп за 18.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще ви се иска да си останете у дома и да свършите повечето от нещата, които отлагате. Хубаво е да оставите ...
    18.09.2024
    4 979
    0
  • Тайните страхове на всяка зодия

    Всеки от нас, колкото и да е добронамерен и открит, крие свои дълбоки, скрити страхове или мечти, които рядко разкриваме дори на най-близките си. Те с ...
    16.09.2024
    2 538
    2
  • Дневен хороскоп за 17.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ceгa e пoдxoдящият мoмeнт дa ce oтĸaжeтe oт нeщa, ĸoитo нe ви cлyжaт, ĸaтo лoши нaвици, вpъзĸи, ĸoитo ви дъpпaт ...
    17.09.2024
    5 521
    0
  • Дневен хороскоп за 16.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Малко напрегнат ден. Нещата няма да стават на момента и това силно ще ви изнервя. Опитайте да сте по-спокой ...
    16.09.2024
    4 963
    0