19 Септември, 2024 07:33 9 975 66

DJ Мартен обясни защо отказа да пусне "Луда по тебе" на Джокович, Камелия пък била готова да му пее безплатно

  • dj marten-
  • dj мартен-
  • камелия-
  • новак джокович-
  • григор димитров

Социалните мрежи продължават да "врят" от реакции след благотворителния звезден мач между Ноле и българския №1 Григор Димитров в "Арена София" във вторник вечер

DJ Мартен обясни защо отказа да пусне "Луда по тебе" на Джокович, Камелия пък била готова да му пее безплатно - 1
Снимка: Facebook

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат." Това заяви диджеят и музикален редактор Мартен Роберто, по-известен като DJ Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович.

"Мисля, че отместваме акцента от това, което се случи вчера. Състоя се едно изключително спортно събитие с двама невероятни атлети. Това беше спортен празник, а не музикално събитие. Имаме нужда от такива мероприятия, които събират хората, карат ги да са по-добри и показват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив и да вложиш много любов и работа, за да станеш изключително добър", сподели Мартен в ефира на "Радио София".

Камелия пък заяви, че би пяла за Джокович безплатно.

"Бях готова да пея на Новак Джокович без хонорар. Това обяви Камелия след вчерашния мач и полемиките около песента "Луда по тебе", която сърбинът поиска да слуша. Помислих си, че DJ Мarten се шегува и все пак ще пусне песента ми", каза още тя.

@hitovetesatuk1 Ето това е истинска звезда!🤩 Камелия пя на живо “Луда по тебе” на @djokernole и @grigordimitrov снощи в София!😍❤️ #Kamelia #novakdjokovic #grigordimitrov #sofia #arenasofia #fyp #bulgaria #serbia #НовакДжокович #ГригорДимитров #fypシ゚ ♬ original sound - hitovetesatuk

"Трябваше да се появя в залата, но не се случи организацията. Нямам идея защо не се случи...", каза още тя и допълни, че българите сме показали, че не сме обединени и сред нас все има дребнавост и разделение.

Социалните мрежи продължават да "врят" от реакции след благотворителния звезден мач между Ноле и българския №1 Григор Димитров в "Арена София" във вторник вечер.

Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му, припомня novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    65 110 Отговор
    На Мартен,това е благотворителен мач между големи спортисти,а не чалготека,после са имали повод за празнуване и са го направили на подходящото за това място!

    Коментиран от #5, #7, #29, #31

  • 2 Цигани

    19 19 Отговор
    Цигани
  • 3 Тоя

    147 26 Отговор
    диджей ли е , какъв е , от къде взема тази простотия и самочувствие , че ми се завъзмущавал колко хора били взели отношение за неща за които никой не ги бил питал ? Той , моля ти се , ли трябва да пита хората ? Всеки човек има право на мнение ! А както вече писах , Джокович е един , а диджеи с лопата да ги ринеш !

    Коментиран от #50

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Срам

    83 13 Отговор

    До коментар #5 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    И пари е взел от този благотворителен мач , за да покаже що за нищожен е !
  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    115 21 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Направи се на КЛОУН ПО-ВЕЛИК ОТ ПАПАТА‼️
    Той е само НЕИЗВЕСТЕН МУЗИКОПУСКАЧ поканен на ШОУТО НА ДВАМА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ТЕНЕСИСТИ В СВЕТА‼️
    И да откаже на Григор би било по-разбираемо, НО ДА ОТКАЖЕ НА ГОСТА НЕЩО КОЕТО НЕ МУ СТРУВА НИЩО , просто ......... ‼️

    Коментиран от #53

  • 8 Що продължавате да ни занимавате с тоя

    76 11 Отговор
    крайно безизвестен dj уМъртвен
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 6 Отговор
    DJ Мартен обясни защо отказа да пусне "Луда по тебе-

    Нямам никакво желание да коментирам случката

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Петър

    55 15 Отговор
    Мартен, следващия път дано не пускаш ти музиката.
  • 12 123

    75 15 Отговор
    Станал Ганьо известен на чужд гръб. Даже не съм го чувал кой е този лакей.
  • 13 БеГемот

    16 1 Отговор
    Простаци със простаци на простаците....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Хайо

    72 19 Отговор
    Дори и отличен и невероятен спортист ,Джокович е балканец каквито сме и ние и не е нужно всеки да слуша опера ,оперета ,джаз или каквото и да е .В крайна сметка това му харесва ,това иска .След като е поканен и организирано такова събитие не виждам проблема да му се изпълни желанието и нямаше да има проблеми който ние българите сме майстори да си създаваме от всичко и нищо .На мен лично не ми харесва този род музика ,но бих му я пуснал с най голямо удоволствие ,не виждам проблема къде е ? Ако на българин му харесва черен поп и е поканен в Сащ и поиска такъв род музика къде е проблема не виждам ? Ако поискам опера къде е пак проблема питам ? С това показахме ще сме нация на проблемите ,нищо повече .Между другото наричате дисководещия ,артист ....какъв артист може да бъде един диджей ??... На мен също не ми харесва този комплексар диджея ,но не му обръщам никакво внимание ,имал съм участва да бъда на места където същия си избива комплексите но съм го подминавал и търпял с идиотските музики които пуска.Между другото поинтересувайте се в Испания има един дисководещ който взима за час 40 000 е и е канен непрекъснато по света и в Русия изпълни поръчка за българска народна песен ,къде е проблема в случая и руснаците се веселиха ,имаше и немци на купона и всички се веселиха без да разбират нито стила нито какво се пее в песента ,не реагираха като нас българите .
  • 16 Хаха

    60 8 Отговор
    Показахме с този скандал ,че сме нацията на скандалите които сами си измисляме.Ходя всяка събота на дискотека в Испания и си поръчвам всяка събота ,излял е Дельо хайдутин и след 2 месеца всички испанци и гости на дискотеката така свикнаха ,че стават на крака и пляскат без да разбират нищо и ми я пускат ,а това въобще не е песен за дискотека ,но си плащам и ми я пускат .Къде е проблема ?
  • 17 Георги Илиев Митев

    10 13 Отговор
    Българите отново трябваше да се отличат със селският и патриархалният им манталитети и преди всичко, че са " деца на социализма " .

    Коментиран от #24

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мъдрият

    58 11 Отговор
    Е, защо не си я пуснал да зарадваш човека, щом е пожелал?

    За мен постъпката ти е тъпанарска!

    И ти сам показваш какъв си с нея!

    Коментиран от #27, #32, #33

  • 20 Самозванец

    64 7 Отговор
    DJ е длъжен да изпълнява желанията, той е на работа, няма значение каква музика харесва самият той! Браво на Камелия!
  • 21 Миризлив пор

    55 5 Отговор
    Ако напълниш зала с името си, може да пускаш каквото искаш! Кога се правиш на герой на чужд гръб най-вероятно това ще е последният път кога е "пускал" пред толкова много хора.
  • 22 Мда

    36 6 Отговор
    Защо продължават да ни занимават с това?
    Ноле дойде, игра, попя и танцува и си отиде! Дреме му за нашите много образовани жълтопаветни сектанти.
    Снобари със сигурност , когато сте на маса подскачате на чалга, все пак сме Балкани .
    А ако толкова ви е срам, моля чете Жоро бакъра и стойте в тоалетната и душете акото на половинката си, за да разветете дали я/го обичате!
    Снобските ви истерии в къщи моля!
    Ноле ви сложи всичките в джоба си и то малкия
  • 23 Гост

    8 21 Отговор
    Тоя смешко, като спечели някой Мастерс, що поиска да му я пуснат? Селяния балканска, ме и до шия!

    Коментиран от #52

  • 24 Мда

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Георги Илиев Митев":

    Гого по нагоре някой е казал, чети Гого и стой в тоалетната
  • 25 Мартен

    16 5 Отговор
    е тъп.ак, просто и ясно за тези които не схващат
  • 26 факуса

    27 5 Отговор
    не разбрах какво му е пречело,протокол ли има,той е един работник и му се плаща,да се прекръсти на кретен
  • 27 факуса

    22 4 Отговор

    До коментар #19 от "Мъдрият":

    това показва отношението на великите западняци към балканските народи,не трябва да има желания извън техните,затуй и джокович е мразен от демократичните режими в ес
  • 28 123

    28 7 Отговор
    Пожелавам ти не само да не си ди джей повече, а и работа да не си намериш, позори цяла нация! Значи Преслава можеше да му пее безплатно, а ти не можеш да пуснеш една скапана песен от интернет от youtube, ако си толкова некадърен dj и работиш само с твоя списък с песни, ти нямаш телефон, интернет, лаптоп, живеем в 1950та явно с тебе
  • 29 123

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Ти зле ли си бе? Кой е диджея да решава какъв е тоя мач, и дали ще го обръщат на чалготека ? Кой е той ? Говорителя на цяла България? Че даже му плащат да пуска музика, която не пуска, на най-великия спортист в Света, че даже от името на цяла България решава дали приятелския мач е дискотека или не ? Разбираш ли колко си абсурден и колко е нелепо това ?
  • 30 123

    28 6 Отговор
    Кой е тоя диджей, че ще съди цялата ни нация каква е , а ?????!!!!!!!!!! Най-великия спортист на света, който пуска тая песен в сторитата си цяла седмица преди мача, си я поръчва и той мълчи като с бастун в г!! Изложи цялата ни нация, как може да се подиграем с такъв спортист, който на крак е дошъл! Ноле е милиардер, идва от уважение към България и наши Димитров, а ние му върнахме уважение, или подигравка и резил ?!!!!!!!! С говорителя на нацията - този смешен диджей!
  • 31 Ганьо,

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    ако не си разбрал,това беше желанието на единия от великите спортисти !
  • 32 Гост666

    5 18 Отговор

    До коментар #19 от "Мъдрият":

    Аз казвам ,че коментара вие неадекватен . Щом не е пуснал тази песен значи не е искал или не е била в плей листата . Или човека не харесва чалгия .
  • 33 Сатанайл

    4 14 Отговор

    До коментар #19 от "Мъдрият":

    По добре коментирай само църковни въпроси в товарте бива най много . А чалгиятае е най отвратителния стил за слушане .
  • 34 Хейт

    4 6 Отговор
    Чак сега разбирам за това нещо и явно човека не харесва чалгия или сръбско. И за нас това не е толкова важно какво е станало след този мач .
  • 35 Татра

    8 9 Отговор
    Мойта соц мрежа е спокойна не ври и кипи . Повечето ми познати даже не са гледали мача и не се интересуват какво е било след това . Някакъв dj не пуснал няква чалга песен. Все едно е дошъл края на света .
  • 36 Ти да видиш

    14 4 Отговор
    Още един, който си е повярвал прекалено
  • 37 Ивайло

    27 3 Отговор
    Тук дори не е въпроса кой каква музика харесва. Новак Джокович ти се моли на полу-български и ти вдигаш рамене, Новак показва уважение научил е българска песен и иска да я изпее с публиката и да направи купона на 13000 човека от които нито 1 не е там заради г-н Джа. Абсурдно поведение на тежък комплексар, но вина имат и организаторите защото се очакваше Новак да поиска тази песен след като подгрява от дни с нея в социалните мрежи и ако си спомняте още преди години мисля, че в Австралия поздрави на едно видео България за една наша победа в отборно състезание.

    Коментиран от #42

  • 38 иво

    21 6 Отговор
    Мартенчо срам си, олицетворение на новото поколение промити мозъци, че са европчани не българи балканци...

    Коментиран от #47

  • 39 Гледал мача

    24 5 Отговор
    Педал е този "диджей"!

    Коментиран от #44

  • 40 Хайл

    6 18 Отговор
    От мухата слон направиха заради една чаглгаска песничка . Щом е бил на зор ще сия пусне в къщи може и други Юго фолк отпадъци също. Явно тоя няма вкус към музиката щом харесва тъпотия за кръчми и механи. Някой написал бил велик спортист ми да си бъде това е до време . А наши кога ще стане. И направили фондация и кой колко е дал от тези двамата за това никъде не пише . Сега няколко дена дандания за това шоу.
  • 41 🍺🍺🍺🍺🍺

    9 21 Отговор
    Браво на Мартен явно не понася противната чалгия . Не ми дреме как ще реагирате на коментара , не плащам данък обществено мнение . Чалгията и всякаква подобна музика е отпадък .
  • 42 Идън

    8 15 Отговор

    До коментар #37 от "Ивайло":

    Там е ключът от бараката- тази песен не е българска, а гръцка и нейният автор е на 75 години.Чалга версията на Камелия е кавър на кавъра на оригинала.Всичко на този мач се случи точно както е редно .Чалгата няма място в светски събития.Пред тази огромна публика да се изтъпани Камелия и да изпее точно тази песен щеше да е проява на лош вкус- имаме прекрасни български песни- но ...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Гледал мача":

    Сам се описваш в комантарчето.
  • 45 бай Иван

    8 3 Отговор
    Абе било спортно събитие казва ? А що дири тогава той там ? Нали е спортно събитие, а не дискотека. Просто се е направил на интересен.
  • 46 Замбо

    6 13 Отговор
    Имаме толкова хубави песни от фолклора а този си поръчал чалгия. Още малко и някоя Юго фолк да беше поръчал. Това е мероприятие за хора който харесват спорта не е кръчма . А също нали нашия е създал фондация за нещо . Който иска такава музика има кръчми и механи.

    Коментиран от #61

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 защото е слаб диджей

    12 3 Отговор
    и е трябвало на неговото място да е друг ,все пак българска песен и български изпълнител е любима на най добрия за всички времена в световния тенис
  • 49 затова трябва хонорара му

    9 6 Отговор
    да се ореже яко ,на тоя глупак
  • 50 Още едно мнение

    13 6 Отговор

    До коментар #3 от "Тоя":

    Вчера се чудих, как точно може да се опише това което сътвори този диджей. Тук не стаеа дума за чалга, а за отношение към човека, благодарение на който този мач се състоя, както и самото събитие. Та с едно изречение:
    Това беше абсолютен бай Ганьовски номер от стрнана на този диджей.
    Ама от бай Ганчо какво друго да очакваш. Толкова си може.
  • 51 Евтина и

    4 9 Отговор
    лесносмилаема е чалгата. Някога на нейният фон се извършваше грабежа на българите, мафиотските войни. Взимат работата на хората, ресурсите, събират в чували книгите в училищата и предприятията и ни предлагат за утеха разголени певици и просташки напеви. От криворазбрано чувство за демократичност дори съм ги защитавала, но днес си мисля, че този Мартен е постъпил отговорно.
  • 52 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Мноо си гПРост ❗ Това не е турнир дори от селско ниво,
    ТОВА Е ШОУ С БЛАГОРВОРИТЕЛНА ЦЕЛ‼️
    Явно сам не можеш да направиш разликата и се нуждаеш от помощ за да разбереш нещо елементарно ‼️
  • 53 Аз така

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    така и не разбрах от написаното от Венелина ЗАЩО диджеят е отказал...
  • 54 стас

    7 5 Отговор
    Просто си направи реклама , чрез скандал .Дребна душа която се възползва. Да направи парти в зака Фестивална и да еидим дали ще продаде и 50 билета.
  • 55 Хахаха

    12 3 Отговор
    Този ДиДжей се закопа така, както никой друг не може.
    Кой ще кани подобно влечуго, което взима пари и няма да ти пусне каквото си поискаш?

    Камелия пък сега се пука от работа, благодарение на жибвото изпълнение пред Гришо и Ноле.

    Тоз Мартен ли е какъв е, вече умре ...
  • 56 Ха ХаХа

    2 6 Отговор
    Цигани чалгаджии начело с Камелия
  • 57 Факт

    7 0 Отговор
    Кой е тоя диджей ? За първи път го чувам ....
  • 58 Пламен

    8 0 Отговор
    Кой беше тоя dj
  • 59 РЗС

    5 0 Отговор
    тоя мартен дали знае, че не живее през комунизма и всеки може да си каже мнението без да е питан? или понеже подкрепя прайда, един ден му изнася да е свобода на словото, а на другия да си мълчим. Като цяло диджейте не са най-интелигентните индивиди, които съм срещал. Тоя не прави изключение. Този повече да пусна музика на май няма да го викат.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Фен

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "Замбо":

    Аз не съм фен на чалгата - но това е ШОУ и диджейчето трябваше да влезне в купона. Още повече песента е обща и за сърби - Лепа Брена и за Българи - Камелия. Сега ще се запомни с тъпотията си

    Коментиран от #62

  • 62 РЗС

    5 0 Отговор

    До коментар #61 от "Фен":

    Прав, освен това, той е извикан заради двамата на корта, ако не са те, той няма да е там. Даже пари взел и нямало да пусне каквото тези на корта искат? Много тегава ситуация, а човека го помоли супер учтиво и приятелски. Независимо колко не му харесва поп фолка, той е част от балканите. Много тежко се изложи тоя момък и който не е чул за него както съм аз, ще го помни само с тая излагация когато и въобще ако някога отново му чуя името. Още нещо, ако го поканят във буркана във Враца и не пусне каквото му кажат едни месни момчета ще ходи бит кат тупан на ромска сватба, няма да му се молят ама въобще. Ако джоката иска и 6 без 10 ще пусне, а после дунавкото на корта със публиката. Е така се прави шоу, викнали ми прайд диджей да пуска смях, същата излагация на олимпийските със обратния дет им е директор на шоуто
  • 63 фАНТОМасс

    1 1 Отговор
    Любимата песен на Бойко била " Батальонът се строява " !
    Има ли смелост някой да му откаже пускането й ?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 АЗИС

    2 0 Отговор
    Гюнер Тахир: Колеги от Русе са купили на Доган спалня "Приста", за да не спи на земята
  • 66 Хейт

    1 2 Отговор
    Браво на диджея! Отстоявал е позиция. И аз бих отказал.