20 Септември, 2024 00:30 921 22

5 сигнала, че мъжът иска секс, които жените пропускат

  • секс-
  • сигнал-
  • флирт-
  • интимност

Първото нещо, което забелязваме е, че един мъж иска да намали пространството между вас

5 сигнала, че мъжът иска секс, които жените пропускат - 1
Снимкa: Shutterstock

Доста често жените бъркат флирта с просто учтиво отношение от мъж. Нежният пол обаче пропуска сексуални сигнали, което води до недоразумения и неудобни ситуации, пише novini.bg. По този повод психологът Мария Белан разкри как да разберем, че мъжът е посветен на интимността с вас.

Как да идентифицираме тези сигнали?

Общоприето е, че жената първо избира мъж, а мъжът след това действа по-нататък, като поема инициативата. И, разбира се, мъжете обикновено са по-ясни в езика на тялото си, което улеснява разбирането на вниманието, което получават.

Намалява разстоянието

Първото нещо, което забелязваме е, че един мъж иска да намали пространството между вас.

„Дори и да има някой с теб, той се доближава до теб, отличава те от всички останали, оценява това, че е с теб. Освен това увеличава сексуалното напрежение между партньорите", разкри Мария.

Опитва се да изглежда по-голям

Когато човек ви срещне, той изправя раменете си и цялото си тяло - иска да изглежда по-мощен, по-силен и по-забележим за вас. В същото време мъжът често не осъзнава, че се опитва да ви впечатли; това е инстинктивен момент, когато пред него се появи жена, с която мъжът би искал да се опознае по-добре.

Той следи реакцията ви на неговите думи и действия

След установяване на контакт с партньор се установява по-близък контакт, който помага да се разбере дали има реакция към действията на партньора.

„Тук обръщаме внимание на шегите, тембъра и силата на гласа. Така можем да покажем одобрение и знак за продължаване на комуникацията", разкри психологът.

Човекът става непохватен

Колкото и „каменисти“ да са мъжете, ако наистина харесват жена, те стават малко тромави: предмети падат от ръцете им или започват да въртят нещо в ръцете си (химикал, играчка, чаша). Според нашия експерт с това мъжът показва, че би искал да получи контакт, но все още не може. И предметът в ръката му малко го разсейва в този момент.

Той се опитва да те докосне

И най-очевидният и интересен факт е докосването. Ако го харесвате и искате да продължите да развивате връзката си, мъжът ще иска не само да стои по-близо до вас, но и да ви докосне (докосне ръката ви, прегърне ви - считайте, че той ви е казал в прав текст за своята симпатия).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    1 1 Отговор
    Приятни сънища!

    Коментиран от #10, #11, #13

  • 2 Град Козлодуй

    1 2 Отговор
    И тази нощ няма кой да ме на.. бе
  • 3 Посолството

    5 2 Отговор
    Какви мъже, какви жени, само еднополови връзки или в краен случай млади мъже с дърти жени за да се намали това безмислено размножаване!

    Коментиран от #5

  • 4 Да , ама

    4 2 Отговор
    Жените какво да направят ?! Те не са глупави , но ако го атакуват , оня може да си каже - .рва ! Ако пасуват , може да загубят страхотен мъж ! Затова смотаняци , вземете да си искате , за да не поставяте жените в неудобно положение !

    Коментиран от #8

  • 5 Правилно

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Посолството":

    А колко годишна е Галя от посолството.... търся по-големи риби..
  • 6 Евгени от Алфапласт

    1 2 Отговор
    Мойта вдовица направо ме хвана за шпека и в леглото в стаята за почивка. Тоест, има и други, "по-видими" признаци.
  • 7 Тома

    0 1 Отговор
    За мен е когато мъжът хубаво си оближе веждите и тогава е готов
  • 8 Пешо от Г вход

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Да , ама":

    Аз ако ти бръкна под полата , ще ме разбереш ли правилно.
  • 9 Тираджия

    1 1 Отговор
    Ах Венче къф съм ти навитак..........
  • 10 само да кажа

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    А Вие Сте НАПЪЛНо НЕГОДНА БИО МАСА ,САМО ТЕЖИ НА ПЛАНЕТАТА
  • 11 Милениум

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    Здравей Име. Откъде си. От Лом предполагам. Искаш ли да се срещнем при Близнаците, за да ми милваш таашааците.Там наблизо в градината, като заек да те гръмна с карабината. Ще взема и братята от Хумата, да ти напомнят гумата. Ще ти обслужват халката, ще ти го дават в устата. Айде глуха каруца, целия ти диференциал да скрибуца, да легнеш един път в трапа, че да не ти плащаме масрафа. Досаждай тук колкото искаш, на Стамат макарите ще стискаш.
  • 12 Град Козлодуй

    0 2 Отговор
    Аз съм Козлодуй. Свобода или Смърт, много съм дърт, много съм дърт. 65 години спя и ям ряпа, и чакам момента да скоча в трапа. Аз съм от Лом и съм говедо, но се представям за козлодуйско чедо. Радиацията мен не може да ме хване, душата ми от памперса, често се храни. Правя си аз ношки редовно, и всички ми викат че съм гоовнюю. Най-добрият аз съм в сайта, мозъка ми е с лимит, 2 мегабайта. Много обичам аз да досаждам, и на Стамаат на члена да се угаждам. Кара ме той като трудовашка каруца, целия ми диференциал, горко скрибуца. Много ви моля не ми се сърдете, искам всички дружно да ме нае....,!

    Коментиран от #14

  • 13 разкрит

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    Господин Козлодуец! Русия е 144 милиона население. По данни на преброяването в тази страна от 2020 г.жените са 52 процента а мъжете 48. След като Путин за 2 г.и 8 месеца чувализира и инвалидизира над милион млади руски мъже между 18 и 40 години ,много рускини останаха вдовички или са моми но няма вече мъже за тях. Много ми пишат ако е възможно да емигрират в България или други цивилизовани държави. Пишат -" Наши мужчиньй погибли в Украине" . Сега ти е шанса Козлодуйски да си вземеш някоя рускиня. Само трябва да й пратиш покана и й платиш виза. За 3 месеца от пенсията си ще отделяш и събереш за нея. При комунизма предимно роми пращаха дървосекачи в Коми,Сочи и Сибир и всеки ром се връщаше с една рускиня от там защото и тогава в Раша живота бе кошмар. Така че Козлодуец може да си на 66 г.и немощен но сега ти е шанса да си прибереш в стаичката млада руска мома или вдовичка. Ще има трилъра "дьрт козeл млада върба лющеше"

    Коментиран от #17

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Град Козлодуй":

    Стамат на члена ми е абонат. Отзад от употреба е разбит че дупето му в Хумата е хит. Наведен в партер често си седи сред нощ поемайки той члена с пълна мощ!

    Коментиран от #15

  • 15 Милениум

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    МОЛЯ,ГОСПОДИНЕ Ти не си магарту! Ти си оня комплексар, дето магарту го оправя на един дувар! Оттогава се сърдит че ти го даде немит! Аде сега заспивай, и отзад си го завирай!
  • 16 Град Козлодуй

    1 2 Отговор
    Ас искам да вкарам пръстчето си в ануса на Венелина и да го движа напред назад щото друго не мога
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "разкрит":

    Аз господине искам да си взема руснак а не рускиня. Така повелява моето влечение а и последните европейски директиви! Окадар.
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    Току що Израел ми взриви дистанционно вибратора...

    Коментиран от #19

  • 19 СТАМАТ МАГАPЕТО

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ами ръгай се тогава с някой черен патладжан във гъзъ дрислиф че краставица тебе няма да те задоволи

    патладжан ръгай целия вътре да ти е
  • 20 Град Козлодуй

    1 0 Отговор
    Венелино! Почвай да триеш коментарите на тия побъркации!
    Тука всички среднощни онанисти-психопати са се събрали


    само моите коментари дда оставиш защото само ас пиша най умните неща!!!!
  • 21 Град Козлодуй

    1 0 Отговор
    Венелина гнусната кривозъба вещица събира тук всякакви отпадъци и им показва пу... си срещу кликове
  • 22 ВЕНЕЛИНО МА ,днес беше такъв слънчев ,

    1 0 Отговор
    ВЕНЕЛИНО МА ,днес беше такъв слънчев , прекрасен ден ... .защо не ти са изсрах фостата ?