Отидете към основна версия

2 609 1

Дневен хороскоп за 11.05.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е най-добрият ден за осъществяване на планове за Козирозите

Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате нужда да се потопите във фантазиите си, да потърсите спасение в мистичното от практичното. За няколко минути може да се отпуснете и да намерите така нужната хармония. Спирайте отвреме-навреме и поемайте дъх, после отново вдигнете скоростта.

Телец

Приятелите са повече от братя, те са повече от роднини или колеги, те са просто са приятели. Хубаво е да си давате сметка понякога какво означават в живота Ви. Много ли са, малко ли са и кое е важно количеството или качеството. И какъв би бил животът без приятелите. Направете един мил жест за тях, днес!

Близнаци

Бая неща сте планирали за днес, а денонощието все още е 24 часа. Само не се обвинявайте, ако не свършите всичко, просто си редуцирайте програмата или намерете помощници. И не се опитвайте всичко и всички да държите под контрол.

Рак

Много се товарите с проблеми, а това Ви изтощава емоционално. Опитайте да изчистите съзнанието си от всичко, което Ви носи отрицателни емоции. Положителната настройва лекува повече от всичко друго.

Лъв

Днес животът Ви ще е като на театър и Вие ще сте главното действащо лице. Естествено ще очаквате аплодисменти, макар че те може да позакъснеят малко. Важното е да не губите вдъхновение.

Дева

Ще имате нужда да усещате грижата и вниманието на близките си, сякаш това е онази магическа сила, която Ви кара да вярвате в живота. А всъщност това, което получавате от света е право пропорционално на онова, което давате, проста сметка. Просто се огледайте и оценете всичко, което идва към Вас.

Везни

Немислимо количество досадни проблеми ще ви посрещнат сутринта. Раздробете ги на по-малки проблемчета и ги разпердушинвайте един по един. Нищо не е толкова страшно колкото изглежда, освен в собствения ни ум.

Скорпион

Ще бъдете неудовлетворени от идеите, които имате и от онези, които трябва да осъществявате, затова пък здравето Ви ще е желязно. В крайна сметка здравият дух обитава здраво тяло, може би това не са Вашите идеи. Помислете над това какво бихте могли да трансформирате.

Стрелец

С леко напрежение ще започнете този ден, но ако се отдадете на удоволствието на малките познати неща - закуската, кафето, усмивките, всичко ще започне да придобива нов по-добър вид. Къде отиде пословичният Ви оптимизъм, изтупайте го от нафталина и го извадете навън, имате много хора да вдъхновявате - не се помайвайте.

Козирог

Не е най-добрият ден за осъществяване на планове, но пък е идеален за раждане на идеи. Днес сякаш ще сте в люпилнята на всякакви значими и прекрасни неща, така че гледайте и слушайте внимателно, бъдете практични.

Водолей

Не се депресирайте заради дреболии, какво са всички неща на фона на вечността. Ако нещо Ви дразни, сменете мащаба, тогава ще го видите в друга перспектива. А вие определено можете да се справяте с перпективите, все пак Водолеят е знакът на звездите.

Риби

Хубав ден за Вас. Ще гледате доста трезво на нещата, макар и в ограничен мащаб. Трудно ще успее някой да Ви убеди в каквото и да е, а това определено си е загуба за Вас. Опитайте да не се държите като кон с капаци и да тръгвате на война срещу всеки инакомислещ.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини

  • 3 зодии ще се радват на невиждан успех до края на годината

    Руската астроложка Тамара Глоба прогнозира безпрецедентен успех за три зодиакални знака през втората половина на 2024 г. По думите на специалисткат ...
    вчера в 13:37 ч.
    2 718
    1
  • Подарък от съдбата: Бяла Луна влиза в Близнаци

    Бялата Луна ни носи подкрепата на Висшите сили. Астролози споделят какво ще донесе на всеки от нас, намирайки се в съзвездието Близнаци. Черната Лу ...
    вчера в 09:15 ч.
    1 490
    2
  • Дневен хороскоп за 15.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще имате да свършите множество досадни дреболии, но не забравяйте да отделите време за външния си вид. ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 567
    0
  • Дневен хороскоп за 14.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ви е обладал съревнователен дух и ако не постигнете победа ще се чувствате много потиснати. Не приемай ...
    14.06.2024
    3 583
    0
  • Дневен хороскоп за 13.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес е важно да чуете непредубедено мнението на околните. Понякога и вие имате нужда от корекция на вижданията. ...
    13.06.2024
    3 361
    0