Last news in Fakti

15 Юни, 2024 13:37 3 507 1

3 зодии ще се радват на невиждан успех до края на годината

  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии-
  • успех-
  • късмет-
  • пари

Тези зодии ще направят пробив в кариерата си през останалата част от годината

3 зодии ще се радват на невиждан успех до края на годината - 1
Снимка: Shutterstock

Руската астроложка Тамара Глоба прогнозира безпрецедентен успех за три зодиакални знака през втората половина на 2024 г.

По думите на специалистката, най-важната черта на Годината на Дракона ще бъде желанието за мир и хармония, следователно духовното ще надделее над материалното и настроението през втората половина на годината ще бъде по-спокойно.

В интервю в YouTube тя заявява, че втората половина на 2024 г. ще е време, подходящо за обединение, събиране и само с такава нагласа всички зодии ще могат да постигнат успех.

Успешни ще бъдат и всички въпроси, свързани с обучението и технологиите, пише jenata.blitz.bg. Съдейки по прогнозата на астроложката, три знака на Зодиака ще се радват на изключителен успех от юни до декември.

Ето кои зодии ще бъдат сред щастливците:

  • Овен

За този огнен знак втората половина на годината ще бъде повече от успешна. Глоба вярва, че през този период е възможно "мощно избухване", което ще им донесе личен успех. Възможни са победи в спорта и успешни творчески проекти.

За Овните ще е важно да научат нещо и да изграждат отношения, с което си струва да се заемат през септември и октомври.

Късметът в любовта ще остане с тях до края на годината. Най-важното е, че те са оценили вниманието на партньорите си и не са станали арогантни.

  • Близнаци

През втората половина на годината въздушният знак трябва да инвестира в нов бизнес, имоти или земя. Глоба вярва, че такива сериозни проекти ще бъдат лесни за Близнаците през този период, така че не трябва да се страхуват, а смело да се заемат с тяхното изпълнение.

Още от края на май в живота на представителите на знака ще се появят такива перспективи, за каквито досега дори не са и предполагали.

Астролложката обаче съветва през септември и в края на годината Близнаците да избягват пътищата, защото там ги чакат загуби и други неприятности.

  • Лъв

Подемът, на който Лъвовете се радват от началото на годината, ще бъде изключително забележим през лятото и есента. През този период не само кариерата, но и доходите им ще тръгнат нагоре.

Безпрецедентна активност - така астроложката характеризира Лъва през това време.

В личния живот може да се появят покровители, които ще понесат представителите на знака на ръце към морето на късмета. Приятелите и възлюбените им ще бъдат до тях през цялото време.

В края на лятото Лъвовете е по-добре да не шофират, тъй като има голям риск от злополука, предупреждава Глоба.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    1 0 Отговор
    Готино. И аз, и вдовицата сме от тях. Ето, аз сега даже не работя, тя ме издържа и си живея идеално - екскурзии, концерти, парцалки...