Last news in Fakti

13 Юни, 2024 07:00 3 482 0

Дневен хороскоп за 13.06.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес е ден за изява за Телците

Дневен хороскоп за 13.06.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е важно да чуете непредубедено мнението на околните. Понякога и вие имате нужда от корекция на вижданията.

Телец

Днес е ден за изява - танцувайте, играйте, забавлявайте се. Само не драматизирайте събитията, а ги погледнете от веселата страна.

Близнаци

Не се ядосвайте от дребните неудачи, денят всъщност може да е много приятен. Ако имате деца не пропускайте възможността да бъдете с тях, такова удоволствие не бихте могли да получите по друг начин.

Рак

Можете да използвате притока на енергия,който чувствате,за да свършите някои отлагани задължения.Не можете се оплака от скука, дори напротив.

Лъв

Най-добре е днес да се погрижите за физическото си здраве. Енергия няма да ви липсва, остава само желанието. Не налагайте мнението си, близките ви са свикнали, но все пак, оставяйте ги да проявят известна самостоятелност.

Дева

Докато размишлявате на спокойствие сигурно ще ви се иска да свършите някоя и друга работа. Добре е да не се срещате с прекалено много хора, няма да ви се отрази добре на нервната система.

Везни

Настроенията ви ще са променливи и това ще се отрази на всичко, което правите. Бъдете по-търпеливи и внимателни, особено като работите с електроуреди. Не се опитвайте да налагате мнението си, оставете хората сами да се определят.

Скорпион

Днес ще сте доста самоуверени с пълно съзнание какво точно искате да ви се случи. Хубавото е, че ще успеете да постигнете своето. Дайте си малко повече време за почивка, работата така или иначе никога не свършва.

Стрелец

Днес ще сте ясно ориентирани и ще ви се ще да дадете яснота и на хората около вас. По-добре не се впускайте в подобни начинания, защото ще достигнете до безплодни спорове и в крайна сметка всички ще са неудовлетворени.

Козирог

Гениалните решения днес са ви в кърпа вързани,само трябва да има кой да ви провокира. Трудно ще останете сами днес, но пък може би е за добро.

Водолей

Комуникацията днес ще върви със страшна скорост, което може да ви претовари емоционално, но пък ще ви помогне да свършите доста полезни неща.

Риби

Чудесен ден за материални придобивки. Ако не ви паднат подаръци и пари изневиделица, значи е време да стимулирате съдбата с някое обещание.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА