Отидете към основна версия

2 179 39

Вероника Стефанова, Мис България 2017, завърши трето висше

  • мис българия 2017-
  • вероника стефанова-
  • висше образование-
  • политика

Миската призна, че един ден би искала да влезе в политиката

Снимка: Instagram

Мис България е умна и красива! Носителката на титлата от 2017 г. Вероника Стефанова вече се гордее с третото си висше образование.

Тя се дипломира като магистър по икономика преди броени дни и продължава да оборва тезата, че миските разчитат единствено на красотата си, пише HotArena. Вероника е майка на две момиченца, но въпреки това намира време за лекции и изпити. Красавицата е всестранно развита - има салони за красота, продължава кариерата си на модел, обича да кара спортни коли и танцува балет. Преди време тя завърши специалностите политически науки и финанси, има интерес и в правото. Вероника не крие, че един ден би искала да влезе в политиката, но до този момент не е избрала към коя партия да се присъедини. Тя е пълна отличничка и с лекота взима държавните си изпити.

Красотата не е решаващ фактор, всичко зависи от знанията, интелекта, възможностите от това до каква степен си амбициозен и подготвен - казва миската пред „България Днес“. - На красивите жени винаги им се налага да се доказват двойно повече от останалите, защото много често са подценявани. Познавам много красиви жени, които са интелигентни и не се връзват с наложения стереотип.“

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 18 гласа.

Свързани новини