Отидете към основна версия

2 612 8

Психолог назова основните признаци на мъжката изневяра

  • изневяра-
  • мъже-
  • мъж-
  • признаци-
  • признак-
  • любовници

Прекомерната емоционалност при мъжете не вещае нищо добро, смята експертът

Снимка: Shutterstock

Основният признак на мъжката изневяра е чувството за вина, заяви пред NEWS.ru психологът Александър Кичаев. Според него, когато мъжът изневерява, доста често проявява прекомерна емоционалност.

"Изневярата — това винаги съпътствано е чувство за вина. Това означава, че мъжът проявява или прекомерна емоционалност, или, напротив, той е твърде затворен, за да не се издаде пред вас.", отбеляза Кичаев.

Друг признак, че мъжът изневерява, каза експертът, могат да бъдат дискусиите за отношенията, семейството, бъдещето и брака, както и промените в работните графици.

Нарушаването на графика също е признак за изневяра. Той има нови работни срещи, командировки, закъснения в работата, приятел, с когото е започнал да разговаря по-често от преди, за да прикрие изневярата, каза психологът.

По-рано психологът и експерт по комуникации Татяна Василкова заяви, че аферата с мъж нарцисист е опасна, защото такъв партньор може да подкопае самочувствието на жената. Според нея жената може да започне да се съмнява в себе си и в това, което прави.

Преди това психологът Александра Милър заяви, че жените могат да изневерят по редица причини, сред които липса на внимание или пари. Според специалиста липсата на емоционален контакт с партньора също оказва влияние за това. Освен това любовникът може да се появи, ако жената е унизена или обидена, каза експертът.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини