1 Август, 2024 13:58 2 611 8

Психолог назова основните признаци на мъжката изневяра

  • изневяра-
  • мъже-
  • мъж-
  • признаци-
  • признак-
  • любовници

Прекомерната емоционалност при мъжете не вещае нищо добро, смята експертът

Психолог назова основните признаци на мъжката изневяра - 1
Снимка: Shutterstock

Основният признак на мъжката изневяра е чувството за вина, заяви пред NEWS.ru психологът Александър Кичаев. Според него, когато мъжът изневерява, доста често проявява прекомерна емоционалност.

"Изневярата — това винаги съпътствано е чувство за вина. Това означава, че мъжът проявява или прекомерна емоционалност, или, напротив, той е твърде затворен, за да не се издаде пред вас.", отбеляза Кичаев.

Друг признак, че мъжът изневерява, каза експертът, могат да бъдат дискусиите за отношенията, семейството, бъдещето и брака, както и промените в работните графици.

Нарушаването на графика също е признак за изневяра. Той има нови работни срещи, командировки, закъснения в работата, приятел, с когото е започнал да разговаря по-често от преди, за да прикрие изневярата, каза психологът.

По-рано психологът и експерт по комуникации Татяна Василкова заяви, че аферата с мъж нарцисист е опасна, защото такъв партньор може да подкопае самочувствието на жената. Според нея жената може да започне да се съмнява в себе си и в това, което прави.

Преди това психологът Александра Милър заяви, че жените могат да изневерят по редица причини, сред които липса на внимание или пари. Според специалиста липсата на емоционален контакт с партньора също оказва влияние за това. Освен това любовникът може да се появи, ако жената е унизена или обидена, каза експертът.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    8 4 Отговор
    Аман от глупаци ! Ако беше толкова лесно , никой нямаше да изневерява !

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 русняшки тъпотии

    1 4 Отговор
    са това
  • 4 Тъпотии

    9 6 Отговор
    Мъжът за да изневери, значи е станало нетърпимо вкъщи. Тоест са преминати дестеки червени линии. Никой мъж току така не изневерява. Попитайте един мъж как се грижи за кола. По същия начин е и за жената до него, но когато му върти номера и само циври и само иска - накрая я сменя. Мислете.
  • 5 що за дипломи се раздават на килограм ли

    7 2 Отговор
    “Преди това психологът Александра Милър заяви, че жените могат да изневерят по редица причини, сред които липса на внимание или пари.” само като прочете човек тези редове и си казва да ти ем и психоложката…
  • 6 Назад в бъдещето

    7 4 Отговор
    Докато от всякакви медии ни заливат само със секс, наркотици , рокенрол и толерантност какво точно очаквате?
    "С матраци Виденов изневярата е простена" е реклама по радиото, която чувам по 5 пъти на ден. Много смешно нали. С три жени подред заради такива тъпотии приключвах, сега като поодъртях малко съм заобиколен от такива дето само се оплакват, че били самотни майки...
  • 7 Име

    6 1 Отговор
    Мания за превъзходство над партньора.
  • 8 1111

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Лесно е, ама сте глупаци и не го разбирате!