Отидете към основна версия

1 715 13

Разследването за побоя над Светлана Гущерова продължава по-дълго

  • светлана гущерова-
  • побой-
  • разследване-
  • кирил терзиев-
  • вещи лица-
  • лекари-
  • психиатрична експертиза

Лекарите, изготвили психиатрични експертизи на Светлана Гущерова и на Терзиев, все още не са готови със своите заключения

Вниманието към инцидента със Светлана Гущерова не стихва, като през последните дни стана ясно, че срокът на разследването по случая с нападението е удължен. Причината за това е, че психиатричните експертизи на плеймейтката и предполагаемия извършител Кирил Терзиев все още не са готови. Лекарите, които работят по случая, трябва да дадат становище дали Светлана е претърпяла психически травми и дали Терзиев е бил в съзнание за действията си по време на инцидента.

Припомняме, че преди време Светлана публично обвини бореца в нападение, като сподели в социалните мрежи кадри, на които се вижда как мъж я дърпа за косата, докато е в автомобила си. В резултат на инцидента тя твърди, че си е счупила предните зъби. Кирил Терзиев от своя страна категорично отрича обвиненията, като заяви, че не е посягал на Гущерова и че има други мотиви за конфликта, свързани с финансови спорове.

Предстои да се изяснят и други важни детайли, включително автентичността на видеозаписа, разпространен от самата Гущерова, както и дали на кадрите се виждат действително тя и Терзиев. Очаква се експертизите да хвърлят повече светлина върху случая в началото на октомври, но ако те не са готови до тогава, разследването може да бъде отново удължено.

Светлана сподели емоционален пост в Instagram, в който обвини институциите в бездействие, докато Терзиев отрича всякаква физическа агресия и твърди, че конфликтът е свързан с дългове. Как ще се развие този случай и дали правосъдието ще се произнесе скоро, предстои да разберем.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини