Отидете към основна версия

2 176 27

Емрах Стораро се похвали с нов джип за половин милион (ВИДЕО)

  • емрах стораро-
  • нова кола-
  • луксозна кола-
  • maybach

"Най-новата в колекцията", написа малкият Стораро в Instagram

Снимка: Instagram

Третият Стораро - Емрах се похвали с нова придобивка в социалните мрежи. Емрах отново си подхрани егото с нова играчка - Mercedes-Maybach GL. За луксозно возило Емрах платил близо половин милион лева, а колата притежава всички възможни екстри за модела, това се вижда във видео в социалните мрежи, пише "Телеграф".

Както е известно луксозните возила са слабост на семейство Стораро. Емрах притежава чисто ново BMW, което получи за 20-тия си рожден ден, а цената на колата е около 250 хил. лв. Освен това в родата има Lamborghini, Ferrari, Mercedes G-class и Audi RS6.


Още при получаването си на първата кола Емрах се закани, че ще спазва ограниченията на пътя: „Винаги ще карам внимателно, това не е играчка, все пак са 700 коня кола и не се кара постоянно бързо, ако искам да съм жив на пътя, де“.


Но въпреки това певецът има многобройни изцепки на пътя, свързани с високи скорости и организиране но гонки в населени места. Освен това си пуска безцеремонно провиненията в социалните мрежи, как натиска газта до дупка. Но за тези си провинения няма нито една наложена глоба.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 14 гласа.

Свързани новини