Отидете към основна версия

1 171 21

Зейнеб Маджурова - как от риалити героиня стана водеща

  • зейнеб маджурова-
  • big brother-
  • преди обед-
  • водеща-
  • телевизия

Дебютът ѝ на екран е като участничка в първия сезон на Big Brother

Снимка: Instagram

Зейнеб Маджурова е част от водещите на предаването "Преди обед" заедно с Франциска Йорданова и Оля Малинова. Трите дами работят в тандем с актьора Петър Дочев.

Телевизионната кариера на Зейнеб започва още на 18-годишна възраст, макар че като дете е имала различни мечти. Тя споделя, че неочаквано се е насочила към телевизията, но любовта ѝ към медиите се е развила бързо и продължава вече над 15 години.

"Явно съдбата се намеси. С телевизията се получи любов от пръв поглед. В тези вече 15 години е имало периоди, в които съм се опитвала да пробвам нещо различно. Но винаги телевизията ме връщаше при себе си. Записах да уча и журналистика в Софийския университет. Телевизията е мястото, където не се чувствам като на работа, а изпитвам истинско удоволствие. Не осъзнавам как понякога са минали 8, 10 и повече часове в работа, но и в шеги и закачки. Вече това е мястото, където искам да продължавам да се уча и да се развивам“ обяснява Маджурова.

Родена в Бургас, Зейнеб за пръв път привлича вниманието на публиката с участието си в първия сезон на "Биг Брадър", когато е едва на 18. Тогава тя се отличава с характерния бургаски диалект и възпитание в традиционно семейство. Макар първоначално майка ѝ да е против участието ѝ в риалити шоуто, Зейнеб стига почти до финала и скоро след това получава предложение да води прогнозата за времето по "Нова телевизия". След усилена подготовка тя започва работа като синоптичка, а след това води предавания като "Пластика" и "Дами канят". След кратък престой в ТВ2, тя отново се завръща в "Нова", където се присъединява към екипа на "На кафе".

Днес Зейнеб Маджурова е майка на три момичета – Мириам и близначките Василиа и София. Тя живее със своята половинка Стоян Балевски в луксозна къща в подножието на Витоша. Балевски, който е син на известния бизнесмен Веселин Балевски, също е част от семейния бизнес. Двамата са заедно повече от 13 години, пише butgas24.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.

Свързани новини