20 Септември, 2024 10:15 1 056 18

Зейнеб Маджурова - как от риалити героиня стана водеща

  • зейнеб маджурова-
  • big brother-
  • преди обед-
  • водеща-
  • телевизия

Дебютът ѝ на екран е като участничка в първия сезон на Big Brother

 Зейнеб Маджурова - как от риалити героиня стана водеща  - 1
Снимка: Instagram

Зейнеб Маджурова е част от водещите на предаването "Преди обед" заедно с Франциска Йорданова и Оля Малинова. Трите дами работят в тандем с актьора Петър Дочев.

Телевизионната кариера на Зейнеб започва още на 18-годишна възраст, макар че като дете е имала различни мечти. Тя споделя, че неочаквано се е насочила към телевизията, но любовта ѝ към медиите се е развила бързо и продължава вече над 15 години.

"Явно съдбата се намеси. С телевизията се получи любов от пръв поглед. В тези вече 15 години е имало периоди, в които съм се опитвала да пробвам нещо различно. Но винаги телевизията ме връщаше при себе си. Записах да уча и журналистика в Софийския университет. Телевизията е мястото, където не се чувствам като на работа, а изпитвам истинско удоволствие. Не осъзнавам как понякога са минали 8, 10 и повече часове в работа, но и в шеги и закачки. Вече това е мястото, където искам да продължавам да се уча и да се развивам“ обяснява Маджурова.

Родена в Бургас, Зейнеб за пръв път привлича вниманието на публиката с участието си в първия сезон на "Биг Брадър", когато е едва на 18. Тогава тя се отличава с характерния бургаски диалект и възпитание в традиционно семейство. Макар първоначално майка ѝ да е против участието ѝ в риалити шоуто, Зейнеб стига почти до финала и скоро след това получава предложение да води прогнозата за времето по "Нова телевизия". След усилена подготовка тя започва работа като синоптичка, а след това води предавания като "Пластика" и "Дами канят". След кратък престой в ТВ2, тя отново се завръща в "Нова", където се присъединява към екипа на "На кафе".

Днес Зейнеб Маджурова е майка на три момичета – Мириам и близначките Василиа и София. Тя живее със своята половинка Стоян Балевски в луксозна къща в подножието на Витоша. Балевски, който е син на известния бизнесмен Веселин Балевски, също е част от семейния бизнес. Двамата са заедно повече от 13 години, пише butgas24.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С простотията

    23 1 Отговор
    на Ганьо ! Как иначе ?
  • 2 8282

    16 0 Отговор
    Много напудрено инфо, много сладникаво...
  • 3 Бонев

    21 0 Отговор
    Щом е минала синоптичка през Нова ясна е работата. Там е като бюро за търсене на изгодна партия и евентуално забременяване.
  • 4 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    21 1 Отговор
    босфорТВ = турски сериали, турски водещи, турски собственици (дпс). умираща телевизия
  • 5 След

    15 1 Отговор
    Изпиването на два гюма за прясно мляко , но не с прясно мляко !
  • 6 Сега разбрахте ли как

    20 1 Отговор
    От бургазска селска пръчка
    Е станала водеща
    Хванала е чичко паричко
  • 7 ИВАН

    15 2 Отговор
    Потурчена България ... срам и позор
  • 8 Ццц

    23 0 Отговор
    В сутрешния блок на БТВ Франсиска, Оля и Зейнеб! Чудо на чудесата! Българска телевизия ли е или ?

    Коментиран от #10

  • 9 ПоКУРко

    4 0 Отговор
    Поне актьора е с Българско име ... Алилуя!
  • 10 Да бе !

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ццц":

    Да се чуди човек ! В БНТ само обратни , за какво са им тези жени ?!
  • 11 Ммм дааа

    8 0 Отговор
    Журналистика в СУ, да... Ама завърши ли? Не... И още къде беше учила, малко? И все с този успех
  • 12 Кекс

    2 0 Отговор
    Защото снощи правих
  • 13 Анонимен

    8 0 Отговор
    Не става за водеща. Но и другите две също не струват. За това си трябва журналист, а не някакви фусти да се разхождат из телевизиите.
  • 14 Гъяфат

    3 1 Отговор
    Пример на Отблъскващата Женска Визия
  • 15 Тъжно,

    5 0 Отговор
    Но тя е пример за младите момичета,показва им "правилния път".Плюеш си на сурата,участваш в някаква пълна тъпотия,с много амбизция ползваш правилно придобитата известност,намираш някакъв милионер дето сериозните момичета(те вече и са рядкост) не му харесват,с много драпане стигаш до семейството му,за престиж и се появяваш по телевизията и за най-сигурно раждаш и деца! Те ти приказката за съвременната Пепеляшка от Бургас или пък някъде другаде!!!!
  • 16 Сексуален козирог

    5 0 Отговор
    Много елементарно същество,глупаво и лигаво. Като всички които са кръжили около леля Гала в На кафе!
  • 17 ами,

    5 0 Отговор
    Зейнеб Манджурова винаги ще си остане на нивото от "Биг Брадър"където я вкараха да съблазнява Здравко за да дразни бременната му приятелка.Просто толкова и е капацитета,видно беше и като четяща прогнозата за времето,видно е и сега.Златотърсачка беше,обиколи по-заможни господа и прелъга един,роди му три деца да са им живи и здрави.Но не е за екран изобщо каквото и да учи.Колкото и да и четкат имиджа с пари,зрителите масово не я харесват.Дори са изтрити от YouTube видеата от участието и в "Биг Брадър" останало е само едно в което напуска.Смешно и жалко...защото зрителите ПОМНЯТ.
  • 18 Зейнеб може би е мъж

    0 0 Отговор
    Тази снимка от преди 20 години която сте я сложили няма нищо общо с днешната остаряла и доста променена (с мъжка визия) Зейнеб, която я дават по бтв.