Отидете към основна версия

4 497 49

Диана Габровска сподели новини за себе си след спечелването на първа на награда за лесбо сцени в порно конкурс

  • диана габровска

"Преди дни се върнах от едно много различно и далеч от моето поприще предизвикателство.", разказва звездата

Снимкa: Instagram

Нов филм снима порно звездата Диана Габровска, която съвсем наскоро спечели първа на награда за лесбо сцени в конкурс за актьори, участващи в „медицински филми” в съседна Гърция. От години красивата българка снима за популярна гръцка порно компания и е една от най-харесваните звезди на секса по света.

От 13 години Диана е щастливо омъжена за съпруга си Тони Габровски, с когото се разделят само по време на снимки, и то не винаги. Тя е и майка на две деца, които отглежда с много любов и винаги намира време да ги дари с нужното внимание.

В България г-жа Габровска се прочу с еротичните си фотоси, които ѝ попречиха да стане кметица на курортното градче Момин проход. Малко след скандала Диана издаде автобиографичната книга – „Аз грешницата”. А след това обяви решението си да влезе официално в порнографската индустрия с името си. Ето какво споделя в интервю за "Уикенд" Габровска.

- Какви са последните новини около актрисата от секс филмите Диана Габровска?

- Преди дни се върнах от едно много различно и далеч от моето поприще предизвикателство. Бях на гости в Родопите. По-скоро оцелявах на палатка в планината на близо 2000 метра надморска височина по покана на един страхотен човек и нов приятел. Хората ще могат да видят какво сме правили във видеото, което заснехме. Работя по създаването на мой бранд с бельо, ново за нашия пазар. И разбира се, продължавам да снимам и филмите за възрастни.

- Съпруга, майка, добра домакиня, перфектна кулинарка, съдейки от „Черешката на тортата, как съчетавате тези неща и намирате време за всичко?

- Това което правя аз, го прави всяка една добра майка и съпруга. С течение на времето жената става добра кулинарка, ако готвенето ѝ се отдава. Аз имам добър старт, завършила съм средното си образование в кулинарно училище в София. Само работата ми е малко по-различна, доста по-различна и нетипична за нашите географски ширини, но благодарение на нея имам достатъчно време за семейството си.

- Всъщност като порно актриса имате ли работно време?

- Както обичам да казвам, аз нямам работно време от 8 до 17 часа, от понеделник до петък. Но невинаги е било така! Работила съм и по 24 часа, без да почивам преди да стана порно актриса. За щастие, вече не е така. В момента е съвсем различно, може да снимам веднъж в месеца или няколко пъти. Може и на няколко месеца веднъж, всичко е относително. Може би някой ден ще имам възможността да снимам и други филми, различни от филмите за възрастни.

- Имате ли страхове от камерата, от прожекторите, от това, че нещо може да „засече”? Случвали ли са се гафове?

- Не мога да кажа, че имам страхове от камера, може би притеснение понякога и то не когато снимам филми, а като ходя на интервюта. Не винаги, разбира се, зависи и от човека отсреща. Нещо да „засече”, това го свързвам с един забавен момент от снимачната площадка, но не бях засяклата аз. Гафовете разведряват работния процес.

- Разкажете ни за дебюта си като порно актриса. Къде беше, как се случи, какво се искаше от вас? Как се казва филма и какви гледания имаше?

- Първата ми сцена, както и всички сцени, са за най-голямата гръцка компания „Шугър бейбис” и са снимани в Гърция. Там тази индустрия е напълно законна, има хиляди хора, ангажирани в нея, плащат се данъци и т.н. Първият ми филм беше с мъж. Първата сцена, която излезе на бял свят, беше с момиче. Спомням си какъв бум стана, сървърите на сайта на „Шугър бейбис” се сринха няколко пъти за няколко часа. Филмът имаше хиляди гледания още първия ден. До момента имам заснети общо 20 филма. Те са с платен абонамент. Както знаем, на повечето хора им се иска да гледат, но ако има как да не плащат. Важи особено за българите. Посещенията в сайта ми са почти 10 милиона.

- Бихте ли се снимала заедно със съпруга си в порно филм?

- Разбира се, аз снимам с толкова други актьори, защо да не го направя и със съпруга ми?! Много пъти сме си говорили с него, че ако направим филм заедно, ще има огромен интерес. Неведнъж са ме и питали кога ще има филм с него. За момента той не е поискал да се снима, така че не е станало. Ще видим за в бъдеще!

- Имате ли корекции по тялото си?

- Да, не го крия - имам единствено корекция на бюста.

- Съпругът Ви не Ви ли ревнува?

- Тони е доста ревнив човек, но когато става въпрос за работата, положението е коренно различно. Масово хората не разбират и не могат да осъзнаят, че изневяра не е самият физически контакт. Това е следствие от изневярата на емоционално ниво, поне за нас е така. Започва, когато почувстваш и усетиш желание в себе си да потърсиш от друг човек преживявания, които ти липсват. И тук изниква още един много сериозен проблем между двойките - няма я комуникацията, няма я близостта да споделят един с друг кой какво харесва, какво иска, какво му липсва и да го открият заедно, за да бъдат щастливи. И така от притеснение, как ще го приеме половинката, намират скришом някой друг. Той откликва на желанията и на нуждите му, стига се до физическия контакт – изневяра. При мен физическият контакт не е изневяра, а просто работа. Няма никакви чувства, няма емоции, отивам, заснемам си сцените и до там приключва всичко. Ако това е изневяра, не зная какво да кажа...

- Къде се запознахте с Тони, колко години сте заедно и как той гледа на Вашата професия?

- С Тони сме заедно от 13 години. Общо взето, 24 часа в денонощието сме заедно – нещо, което е непонятно за повечето хора. В това се убедихме през 2020 г. – по време на локдауна имаше бум на разводи, хората не издържаха да са непрекъснато със семействата си. А за нас това е ежедневие от години. Той присъства на снимките на всичките ми сцени. Относно работата ми - ние заедно сме взели решението да се снимам във филми за възрастни. Никога нямаше да го направя, ако не срещах подкрепа от него.

- Има ли статистика в колко филма сте участвала, колко партньори сте имала, мъже, жени?

- Всичките ми филми, които са излезли, са качени на сайта на компанията. Има и записи, които не са пуснати, предстоят и нови снимки. Статистика с колко актьори и актриси съм снимала, не си водя. Не съм някоя комплексирана личност, че да си броя партньорите, да има с какво да се хваля. Всеки, който има интерес да ми преброи сценичните партньори, може спокойно да го направи, като изгледа филмите ми.

- Каква беше детската Ви мечта?

- В интерес на истината нещо, към което никога не съм се стремяла в съзнателните си години – да бъда стюардеса. Предполагам, че са ми харесвали униформите на момичетата, красотата им и шанса да се пътува по света. Аз и сега харесвам стюардесите, но по различен начин (Смее се – б.а.).

- Бихте ли дала на нашите читатели рецепта за Ваша питка, която бухва безотказно? С нея впечатлихте зрителите на „Черешката на тортата” и спечелихте първо място.

- Жената, която ми помагаше за децата, ме научи да меся. Рецептата за питката не е специална, открих я в интернет. Приготвям я предимно за празници. Необходимите ви продукти са: 240 мл топло прясно мляко, 240 мл топла вода, 240 мл олио, 5 с. л. (72 г) захар (ако не искате да е сладка, сложете 3), 1 с.л. (15 г) сол, 1 с. л. суха мая или 1/2 кубче прясна мая, 840 г брашнo, плюс брашно за разточване, 1 жълтък за намазване преди печене.

В купа се смесват прясното мляко и водата. Добавят се захарта и маята. Разбърква се докато се разтворят, след което към сместа се добавят 2 чаени чаши от брашното. Размесва се, докато се получи еднородна смес. Купата се покрива с кърпа, оставя се на топло, за да се надигне маята за около 10 минути. Добавяме след това останалото брашно, солта и олиото. Замесва се тесто. Става много меко и пухкаво. След това прехвърляме тестото върху набрашнен плот. Разделяме го на 2 равни части. Разточваме, разрязваме на триъгълничета и ги навиваме на кроасанчета. Нареждаме ги в тава, намазана с олио и наръсена с брашно. Тавата се покрива с памучна кърпа и се оставя на топло, докато тестото втаса. Това са важните моменти. След като втаса, намазваме питката със смес от жълтък и малко прясно мляко. Печем в предварително загрята на 180°C фурна, с включени долен и горен реотан. Печенето отнема около 40 минути или докато се получи така приятният златист загар.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 28 гласа.

Свързани новини