Отидете към основна версия

4 028 33

Юксел Кадриев вече не крие жената до себе си (СНИМКА)

  • юксел кадриев-
  • влюбен-
  • гадже

Той сподели снимка с младата Венцислава в профила си в Instagram

Снимка: Instagram

Водещият на новините по bTV, Юксел Кадриев, за първи път публично разкри, че има нова жена до себе си. Той сподели снимка с младата Венцислава в профила си в Instagram, придружена с думите: "Който търси може и да намира, но само този, който вярва, получава."

За връзката им се заговори през пролетта, когато той беше забелязан редовно да тренира и ходи във Витоша, а по това време той издаде и втората си стихосбирка, вдъхновен от любовта. След това двамата бяха хванати от папараци из столичните улици.

Днес новинарят вече не крие, че е влюбен, показвайки я в социалните мрежи.


"Истинският живот на мъжа започва след 50 години," сподели Кадриев, който през март отбеляза 51-ия си рожден ден и е видимо мотивиран да се развива и в нови начинания. Освен работата си като журналист, Юксел посещава уроци по пеене и пиано, както и се занимава с поезия. Първата му стихосбирка „Намираш. Губиш. Получаваш" получи висока оценка от Мишо Белчев, който сравни творчеството му със стила на Омар Хаям.

Днес Юксел е разведен s бившата си съпруга Бонка, която живее извън България и има нов брак. От нея е дъщеря му Габриела.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 24 гласа.

Свързани новини