Отидете към основна версия

1 658 15

Голди Хоун разкри горещата тайна на 40-годишната си връзка с Кърт Ръсел

  • голди хоун-
  • кърт ръсел-
  • актьор-
  • актриса

Двойката така и не сключва брак, но има син

Снимка: БГНЕС/ EPA

Голди Хоун казва, че "добрият секс" е тайната на 40-годишната ѝ връзка с Кърт Ръсел.

78-годишната актриса от "Private Benjamin" така и не се омъжи за 73-годишния актьор от "Escape From New York" Кърт, но двойката е заедно от 1983 г. и има 28-годишен син Уайът. Сега Голди разказа пред E! за ключа към дългия им романс: "Трябва да правите добър секс."

"Защото сексът е нещо, което ви свързва и създава повече принадлежност. Хората, които имат здрави сексуални взаимоотношения, обикновено продължават много по-дълго. Това не се дължи само на акта, а и на топлината и интимността, които той създава."

Но Голди подчертава, че интимността сама по себе си не е достатъчна, за да запази една връзка жива в дългосрочен план. Тя добави: "Трябва да сте мили един с друг в определени случаи." Голди също така призна, че двойките невинаги са съгласни, добавяйки: "Знаете, че не сте един и същ човек. Често не мислите по един и същи начин. И трябва да приемете това, но трябва да прецените: "Забавляваме ли се, или това е нещо, което искаме да правим? Смеем ли се заедно? Споделяме ли някои неща?" Не е нужно да споделяте всичко."

Голди също така посъветва хората да се откажат от нереалистичните възгледи за връзките, като добави: "Според мен имаме много очаквания за връзките, но трябва да харесвате човека. Това е много важно."

Самият Кърт Ръсел каза пред E! за любовта: "Повечето хора, които са заедно от дълго време, мисля, че имат едно общо нещо. И това е, че след толкова години заедно, ще сте преживели почти всичко, което може да се преживее заедно, и ще сте разбрали всички възходи и падения и какво означава това." Той добави за връзката си с Голди: "Просто обичам факта, че се срещнахме и все още се опознаваме. Все още ни харесва да сме заедно."

Освен Уайът, майката на три деца Голди Хоун има още две деца, които са кино звезди - Оливър Хъдсън, 48 г., и Кейт Хъдсън, 45 г., от 74-годишния си бивш съпруг музикант Бил Хъдсън. Бащата на две деца Кърт също има син Бостън Ръсел, 44 г., с бившата си съпруга актриса Сезон Хъбли, 73 г., за която е женен от 1979 до 1983 г.

Голди и Кърт се запознават, когато тя е на 21, а той на 16 години, но години по-късно се срещат отново и любовта им заживява.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини