Отидете към основна версия

1 748 33

Сватба в тройката на Емили Тротинетката: Тихомир се сгоди за Елизабет

  • емили тротинетката-
  • тихомир рангелов-
  • елизабет зарева-
  • лгбт-
  • транссексуални

За Тихомир и брюнетката това е втори опит да минат под венчилото

Снимка: Facebook

Гаджето на Емили Тротинетката е сгоден, но не за трансмомичето, а за третия човек във връзката им - Елизабет.

Въпреки проблемите и скандалите от миналото, тройката живее заедно в хармония и любов в апартамент във Варна. Сега мъжът във връзката - Тихомир, който стана популярен с изявата си във "Фермата" преди години, решава да предложи брак на Елизабет Зарева. Сватбата и семейният живот няма да попречат по никакъв начин на любовта му с Емили. Напротив - въпреки, че българското законодателство не го позволява, те ще бъдат семейство от трима души, или поне само на теория.

Новината за годежа беше оповестена в социалните мрежи от тримата.

Самата Емили показа огромния пръстен, който Елизабет е получила в понеделник.

"Тя каза "да". Сгодиха се", развълнувано написа Тротинетката онлайн, като допълни: "Аз завинаги ще бъда с тях и ще ги обичам".

Любимият на Емили Тихомир планираше сватба с Елизабет още през миналата година, но плановете им се развалиха бързо от скандал помежду им, който дори стигна до Жоро Игнатов.

Необичайната им връзка се разпадна с гръм и трясък, заради което те се свързаха дори със "Съдебен спор" през лятото на миналата година, за да решат конфликта си.

Според близки до Емили и Тихомир, Елизабет загубила надежда, че атлетът ще сключи брак с нея през септември, както ѝ бил обещал. Преди това, чувствайки се вече "госпожа Рангелова", тя влязла в конфликт с Емили, за която смятала, че ще пречи на семейното ѝ щастие с бившия участник във "Фермата".

Няколко седмици по-късно обаче Зарева, която зад гърба си има прекратена връзка с мъж, от който има и дете, се върна и влезе в тройка с трансмомичето и фитнес инструктора.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.

Свързани новини