Отидете към основна версия

2 424 14

Бащата на Александра Гърдева не я е виждал 18 години

  • алекс гърдева-
  • александра гърдева-
  • пламен гърдев-
  • биг брадър-
  • дъщеря-
  • баща

След като отсъствал от живота ѝ, Пламен Гърдев се появил на абитуриентския бал на дъщеря си

Снимка: Instagram

Пламен Гърдев, който се прибра в родината от Америка, за да участва в "Биг Брадър", е баща на популярната риалити героиня Александра Гърдева, позната на зрителите от първия сезон на "Ергенът" и "Хелс Китчън", в който грабна победата като участник от златния отбор.

В момента баща и дъщеря са в прекрасни взаимоотношения, но това не е било така, докато Алекс е растяла. В продължение на цели 18 години Пламен не е виждал дъщеря си.

"Преживяла съм моите травми. През тези 18 години, в които не съм виждала баща си, ми е било тежко. Първият ми спомен от него е на абитуриентския ми бал. От този момент до ден днешен поддържаме прекрасни отношения. Мога да кажа, че той е най-невероятният баща. Не го обвинявам за нищо и изпитвам единствено любов. Въпреки че са разделени см майка ми, те са запазили добрите си отношения и нито един от двамата не ми е говорил срещу другия", каза преди време за родителите си Александра.

През 2022 година Александра разбира и голяма тайна на баща си. Оказва се, че той има син от връзка, която е имал преди да се запознае с майка ѝ. В продължение на три десетилетия Гърдева въобще не е подозирала за съществуването на своя брат. Сега е щастлива, че го е открила, и със сестра ѝ поддържат чудесни отношения с него, пише Филтър.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.

Свързани новини