Отидете към основна версия

3 014 6

Мохамед е тук. Мохамед е до вас

  • ангел джамбазки-
  • мохамед далил-
  • мохамед-
  • бежанец

Мохамед Далил - "клетият бежанец"...

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мнението е на Ангел Джамбазки, написано във Фейсбук

Това е Мохамед Далил. Според политическата позиция на пропагандните трибуни Дневник, Капитал, КлубЗ, Медияпул, Терминал 3, Протестна мрежа и прочее, Мохамед е "майка с дете", "клет бежанец". Обаче Мохамед бил ислямист. Правил си шахидски пояс. Това е колан или ризница, опасани с експлозиви.

Мохамед, закрилян, подпомаган, подкрепян и пазен от гореизброените лицемери и политкоректни двуличници се взриви в Германия. Очаквано.

Същият Мохамед, "клет бежанец", "майка с деца", се е мотал в София около шест месеца. Закрилян от БХК, от "приятелите на бежанците", от всички останали словесни онанисти е сглобявал своя план. Мохамед е бил съмишленик на "Ислямска държава".

Разкажете това на горепосочените приятели на клетите бежанци. Те са отговорни за това, че Мохамед е сглобявал своя шахидски пояс на ум, до вас. На "Пиротска", на "Цар Симеон", в "Петицата", в "рейса" за "Монтевидео". Те ги поръчаха, те ги поканиха, те ги защитаваха.

Това е Мохамед. Мохамед е лицето на пропагандата. Мохамед е профилна снимка на горепосочените мерзавци. Мохамед е ислямист. Мохамед е терорист. Мохамед са те.

Междувременно ислямисти нахлуха в църква във Франция и прерязаха гърлото на осемдесет годишен свещеник. Заклаха го ритуално. Както се коли жертвено животно. Както се коли прасе. Показно.

В сърцето на Европа ислямисти колят християнски свещеници. Да живее мулти-култи политическата коректност. Благодаря ти, бабо Мути. Бъди проклета.

Това е политическата коректност. Това е интеграцията. Това са питомците на горепосочените мерзавци, двуличници и лицемери.

Мохамед е тук. Мохамед е до вас. В автобуса, в трамвая, в метрото, на улицата. Мохамед сглобява хашидския пояс и планира къде да се взриви. Благодарете на "приятелите на бежанците".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини