Last news in Fakti

27 Юли, 2016 11:31 3 004 6

Мохамед е тук. Мохамед е до вас

  • ангел джамбазки-
  • мохамед далил-
  • мохамед-
  • бежанец

Мохамед Далил - "клетият бежанец"...

Мохамед е тук. Мохамед е до вас - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мнението е на Ангел Джамбазки, написано във Фейсбук

Това е Мохамед Далил. Според политическата позиция на пропагандните трибуни Дневник, Капитал, КлубЗ, Медияпул, Терминал 3, Протестна мрежа и прочее, Мохамед е "майка с дете", "клет бежанец". Обаче Мохамед бил ислямист. Правил си шахидски пояс. Това е колан или ризница, опасани с експлозиви.

Мохамед, закрилян, подпомаган, подкрепян и пазен от гореизброените лицемери и политкоректни двуличници се взриви в Германия. Очаквано.

Същият Мохамед, "клет бежанец", "майка с деца", се е мотал в София около шест месеца. Закрилян от БХК, от "приятелите на бежанците", от всички останали словесни онанисти е сглобявал своя план. Мохамед е бил съмишленик на "Ислямска държава".

Разкажете това на горепосочените приятели на клетите бежанци. Те са отговорни за това, че Мохамед е сглобявал своя шахидски пояс на ум, до вас. На "Пиротска", на "Цар Симеон", в "Петицата", в "рейса" за "Монтевидео". Те ги поръчаха, те ги поканиха, те ги защитаваха.

Това е Мохамед. Мохамед е лицето на пропагандата. Мохамед е профилна снимка на горепосочените мерзавци. Мохамед е ислямист. Мохамед е терорист. Мохамед са те.

Междувременно ислямисти нахлуха в църква във Франция и прерязаха гърлото на осемдесет годишен свещеник. Заклаха го ритуално. Както се коли жертвено животно. Както се коли прасе. Показно.

В сърцето на Европа ислямисти колят християнски свещеници. Да живее мулти-култи политическата коректност. Благодаря ти, бабо Мути. Бъди проклета.

Това е политическата коректност. Това е интеграцията. Това са питомците на горепосочените мерзавци, двуличници и лицемери.

Мохамед е тук. Мохамед е до вас. В автобуса, в трамвая, в метрото, на улицата. Мохамед сглобява хашидския пояс и планира къде да се взриви. Благодарете на "приятелите на бежанците".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дада

    1 1 Отговор
    Значи, тоз ибри.кч.ия сее омраза и дава квалификации кой какъв е, а ние не можем да си изкажем мнението?!?

    Пак ще го напиша:
    Заради 5% безродници като вас, като кажат българин в Европа, хората се мръщят. Заради 5% като вас англичаните не ни искат, а предпочитат пакистанци и индийци.

    Или пак обиждам някой?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тертер

    1 0 Отговор
    Държавите са възникнали неслучайно - една от главните ин задачи е да изолират да не се изколят докрак разните племена, култури и т.н. що населяват света. Сега - глобализация... всеки си щъка наволя и е свободен да прави каквото си иска, ограничен само от фантазиите си и финансовия си ресурс.
    Налага се извод, че държавата не си върши основната работа. Значи не можем да очакваме адекватна защита, а по-скоро някакви ответни мерки ( колко са ефективни е друг въпрос ) постфактум. Нужна е превенция на ниво "народ". Ние срещу тях - тотален бойкот. Няма нужда от прояви на насилие, а от твърдо заявена позиция "не", позиция изразена не само на думи а и с действия.
    Не контактувайте с тях, не им продавайте храна, вода и др. стоки. Отказвайте парите им, не ги приемайте в магазините, хотелите и домовете си. Не ги допускайте до транспортни, комуникационни и социални услуги. Нека се чустват изолирани като прокажени.

    Заклеймявайте като "предател" всеки който им помага и го бойкотирайте подобаващо. Може да го прави от добри подбуди, но по своята съшност действията му улесняват живота на потенциално опасни чужди елементи.
    А те по този начин ще се научат да избягват България.
  • 5 Тертер

    1 0 Отговор
    Така, продължавам.
    Не ми е думата само за бежанците. Много се надупихме на кой ли не, и забравихме що е национална гордост. Малката и мачкана България е успяла за 1300 години да запази името и народа си (колко европейски държави могат да кажат същото? ). Оцелели сме във войни , кризи, чужди интервенции ( до голяма степен плод на некадърни лидери ). Не мразя чужденците, но всеки да си знае мястото. Сервилни сме до немай къде - само да ни се заговори на английски, немски, италиански, че и руски и веднага започва метаните ( преглътнах една фернска дума с близко звучене ).
  • 6 лъва

    1 0 Отговор
    Аве кво ме занимавате с тоя грозен м...л дай нещо по-засукано с големи гърди мани го тоо.