Отидете към основна версия

2 007 34

Парламентът ще си заседава, Радев ще ни управлява. И така ще е до 2025-та, ако партиите не махнат машините

  • парламент-
  • партии-
  • машини-
  • румен радев

Да не забравяме, че Радев е любимец на Нанси Макълдауни, бивш посланик на САЩ у нас. Тя го нарече навремето в депеша до Вашингтон "Звездата на Българската армия.", коментира бившият конституционен съдия

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Георги Марков във Фейсбук

5 месеца президентска Република България. И още 5 по 5 до 2025-та
Парламентът ще си заседава, Радев ще ни управлява. Така ще бъде до 2025-та, ако партиите не махнат машините, не вдигнат изборната граница за коалиции на 8% и не въведат мажоритарен вот за 120 депутати в един тур. Италия тръгна по този път. Пътят на Унгария - 32 години без предсрочни избори.
Радев е или добър, или лош. Не може да е добър, като млати юмрук срещу законното правителство на Бойко, а да е лош, като гълчи партизаните на Сорос от ПП и ДБ.
Февруари 2020-та от парламентарната трибуна му поисках импийчмънт. Всички мълчаха... На другия ден Томислав Дончев ме бламира. Хак да ви е Радев! Ако изборите ни бяха по гръцкия закон, Бойко щеше да има 117 депутати - бонус +50 на победителя. Хитри гърци! Стабилност искат - все едно дали е Ципрас, или Мицотакис!
P. S.: Американците си траят, разочаровани от Кирчовците и не ни сочат човек за премиер. Явно ги устройва положението. Да не забравяме, че Радев е любимец на Нанси Макълдауни, бивш посланик на САЩ у нас. Тя го нарече навремето в депеша до Вашингтон "Звездата на Българската армия." Госпожата днес е голяма клечка в Америка - съветник по военните въпроси на вицепрезидента Камала Харис.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 28 гласа.

Свързани новини