Отидете към основна версия

3 066 58

Моралните убийци на кроткия баща Пейо се спотайват в соросоидни непеота като анти-Българския hell-зинкски комитет

  • убийство-
  • пейо пеев

Моралните убийци на кроткия баща Пейо, отровен и удушен от две вещици се намират в Министерски съвет и прокарват политиките на Сорос и на мрака, и рушат най-здравата българска основа - семейството

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Само да кажа нещо, ако може: Моралните убийци на кроткия баща Пейо се намират в парламента и прокарват зловещи закони срещу мъжа и срещу бащата, срещу семейството от мъж и жена.

Моралните убийци на кроткия баща Пейо се спотайват в соросоидни непеота като анти-Българския hell-зинкски комитет, защитници на убийци и психопати.

Моралните убийци на кроткия баща Пейо, отровен и удушен от две вещици се намират в Министерски съвет и прокарват политиките на Сорос и на мрака, и рушат най-здравата българска основа - семейството.

Начело на България е най-зловещото и най-лукаво антибългарско правителство, което с едната ръка подготвя война, а с другата ръка отваря вратите за ислямска инвазия. И всичко е за “Шенген и еврозоната”, шиндири-миндири! Тежка, страшна цена ще платим ние и децата ни за днешната духовна парализа на цял народ!

Ще ни се иска да върнем времето назад и да смачкаме тези змии, налазили и обсебили българските полуразрушени национални институции.

Но времето вече ще е минало… Народе????

Поставете оценка:
Оценка 4 от 123 гласа.

Свързани новини