Отидете към основна версия

968 21

Образът на модерния свръхчовек е налаган от пропагандата още в 30-те години на миналия XX век в Германия и СССР

  • сталин-
  • хитлер-
  • нацистка германия-
  • ссср-
  • българия-
  • политика

Вече има само "антикорупционно законодателство", но рИформата я няма

Снимка: Shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Живеем или по-скоро ни налагат да живеем в паралелен свят, в розов балон. В електронно гето с тартори, по Харалан Александров. Където черното е бяло и обратното. Ето за какво става дума.

Атанасов, генерал не му е първото име, анонсира преди дни, че пепеците и те предлагат „равноотдалечен премиер“, човек дипломат, известен в света, с отлични качества. Днес Денков „допълни“ този образ: юрист, познат на всички, експерт.

Утре очаквам други пепеци да дообогатят този митичен равноотдалечен, от кого?, човек.

Това коментира във "Фейкбук" Стефан Ташев.

Помагам: Културен, образован, пианист, художник, писател, юрист, дипломат, инженер, математик, известен спортист, учил и у нас и в чужбина, световноизвестен учен, нобелист..

На авторите на тази тъпа опорка, вероятно Зайо и Парапета, трябва да кажем, че образът на модерния свръхчовек е налаган от пропагандата още в 30-те години на миналия век в Германия и СССР. Ако не знаете от кого, прочетете в "Гугъл".

Прави впечатление обаче, че балонът на тези тиквеницци е проветрен за кампанията. И от него е изпаднала клетата "съдебна рИформа". За сметка на тези опорки.

Вече има само "антикорупционно законодателство", но рИформата я няма. Може би заради изпадането зад борда на Върховния жрец на съдебната реформа Христо Иванов.

Който се изсули така, както влезе в политиката, през задния вход.

П.С. Няма го и "антикорупционният жрец" и хабилитирано лице Бойко Рашков. Който трябваше да оглави КОНПИ, иначе светът свършваше и настъпваше апокалипсиса.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 17 гласа.

Свързани новини