Отидете към основна версия

1 987 3

Юрген Клоп: Какъв луд мач! Приличаше ми на боксова среща!

  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • юрген клоп-
  • висша лига-
  • футбол

В момента, в който свалиш гарда, получаваш мощен удар

Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира в типичния си стил равенството с Манчестър Сити 2:2. Той оприличи двубоя на боксов мач. Германецът също така похвали своите играчи за показаното на терена.

"Какъв луд мач! Бих го оприличил на боксова среща. В момента, в който свалиш гарда, получаваш мощен удар. След това се съвземаш и ти нанасяш удар. Харесаха ми много неща. Смятам, че бяхме по-близо до победата от всякога. Сити започна по-добре, но през цялото време ние играехме добър футбол и контролирахме мача. Разчитахме на прости пасове, оставяхме съперника да тича, докато ние се стараехме да бъдем възможно най-опасни", заяви Клоп.

"Намираме се там, където искаме да бъдем - максимално близо до един невероятен отбор. В живота, ако нямаш късмет, си загубен... както се случи преди три години. Тогава ни липсваха 17 милиметра тук, 15 милиметра там. Трябва да сме почти перфектни, за да спечелим оставащите седем мача в Премиър лийг. Това е лудост, но това е единственият начин да спрем този съперник", допълни още германецът.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.

Свързани новини