11 Април, 2022 08:24 1 972 3

Юрген Клоп: Какъв луд мач! Приличаше ми на боксова среща!

  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • юрген клоп-
  • висша лига-
  • футбол

В момента, в който свалиш гарда, получаваш мощен удар

Юрген Клоп: Какъв луд мач! Приличаше ми на боксова среща! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира в типичния си стил равенството с Манчестър Сити 2:2. Той оприличи двубоя на боксов мач. Германецът също така похвали своите играчи за показаното на терена.

"Какъв луд мач! Бих го оприличил на боксова среща. В момента, в който свалиш гарда, получаваш мощен удар. След това се съвземаш и ти нанасяш удар. Харесаха ми много неща. Смятам, че бяхме по-близо до победата от всякога. Сити започна по-добре, но през цялото време ние играехме добър футбол и контролирахме мача. Разчитахме на прости пасове, оставяхме съперника да тича, докато ние се стараехме да бъдем възможно най-опасни", заяви Клоп.

"Намираме се там, където искаме да бъдем - максимално близо до един невероятен отбор. В живота, ако нямаш късмет, си загубен... както се случи преди три години. Тогава ни липсваха 17 милиметра тук, 15 милиметра там. Трябва да сме почти перфектни, за да спечелим оставащите седем мача в Премиър лийг. Това е лудост, но това е единственият начин да спрем този съперник", допълни още германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 3 Отговор
    И да спечелиш оставащите 7 мача, ако ония и те спечелят ви минават с 1 точка. Така че, не се прави на чукнат, а кажи Сити, кога ще се подхлъзват, да препечелим малко пари. Аз залагам в последния кръг, когато всичко живо на острова залага майка си и баща си.
  • 2 Татко ти

    0 0 Отговор
    Един мач трябваше да вземат и те пак го проспаха.Все издънки в последните мачове.Фен съм им на Ливерпул ама няма да станат шампиони ако Сити не се издъни някъде.
  • 3 ЦарВул

    0 0 Отговор
    ЛИВЪРПУЛ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!КОГАТО РАЗЛИКАТА БЕШЕ 14 ТОЧКИ СЕ БЯХ ОТЧАЯЛНО СЕГА.......САМО С ЕДНА ТОЧИЦА??ЩЕ СБЪРКАТ ТО СЕ ВИДЯ,ЧЕ НЕ СА НЕЩО ОСОБЕНО И ЩЕ ЯДАТ НЯКЪДЕ ОНЯ МАЗ.....Я!!ВЕЧЕ ПАК Е НАШ РЕД ДА ТРИУМФИРАМЕ,ЗАЩОТО СМЕ НАЙ ДОБРИТЕ!!!!САМО ЛИВЪРПУЛ!!ЛИВЪРПУЛ ФОРЕВЪР!!