11 Април, 2022 14:10 1 048 1

Манчестър Юнайтед няма да наказва Кристиано Роналдо

  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • висша лига

Мърсисайдската полиция и ФА започнаха свои разследвания на инцидента, а няколко часа след инцидента самият Роналдо се извини в социалните мрежи и покани пострадалия фен на двубой на „Олд Трафорд“

Манчестър Юнайтед няма да наказва Кристиано Роналдо  - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед няма да наказва Кристиано Роналдо заради инцидента след загубата от Евертън. Ядосаният португалец удари ръката на фен и изби телефона му на прибиране в съблекалнята след злополучния двубой на „Гудисън парк“. Впоследствие майката на 14-годишното момче, което страда от аутизъм и диспракци, показа снимка, на която добре се вижда синината на ръката на момчето.

Мърсисайдската полиция и ФА започнаха свои разследвания на инцидента, а няколко часа след инцидента самият Роналдо се извини в социалните мрежи и покани пострадалия фен на двубой на „Олд Трафорд“. Английските медии твърдят, че ръководството на Манчестър Юнайтед е преценило, че извинението на CR7 е достатъчно и няма да му налагат никакви санкции.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    5 0 Отговор
    Оня Магуаяр трябва с изгонване от клуба трябва това дърво