Last news in Fakti

11 Април, 2022 11:17 1 404 2

Станимир Стоилов е определил като цел №1 привличането на новия Боримиров

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • даниел боримиров

Наставникът иска да намери играч, който да умее да играе еднакво добре както в дефанзивен, така и в офанзивен план

Станимир Стоилов е определил като цел №1 привличането на новия Боримиров - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е определил като цел №1 привличането на дефанзивен халф през лятото. Наставникът иска да намери играч, който да умее да играе еднакво добре както в дефанзивен, така и в офанзивен план. Стоилов вече е дал своите предложения към шефовете на "Герена", като е заявил, че иска да намери футболист с профила на Даниел Боримиров.

Стоилов първо бе съотборник с Боримиров, след това му бе треньор, а в момента бронзовият медалист от САЩ 94' е председател на Управителния съвет на "сините".

Желанието на треньора е да разполага с футболист, който да може да изнася топката и да осъществява прехода от защита в нападение, като в същото време е безкомпромисен в дефанзивен план. Именно примерът с Боримиров е показателен, тъй като след завръщането си от Мюнхен 1860 халфът се превърна в неизменна част от халфовата линия и бе основен мотор за написването на синята приказка в Европа.

В Левски имат един набелязан играч и това е Пиер Зебли от Царско село.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    1 3 Отговор
    С.С. победил И.И. хи-хи-хи.
  • 2 Ганьо Говедарски

    4 2 Отговор
    И Гунди от гроба да събудите,никакъв кр от вас не става говедаааа