Отидете към основна версия

1 520 2

Нападател на Ман Юнайтед ще бъде обвинен в опит за изнасилване и нанасяне на телесни повреди

  • мейсън грийнууд-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

21-годишният футболист бе арестуват тази сутрин, а в английската преса се появиха информации, че това е станало поради нарушаване на условията по освобождаването му под гаранция

Снимка:

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще бъде обвинен официално в понеделник в опит за изнасилване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо поведение, съобщиха официално от Кралската прокуратура. 21-годишният нападател бе арестуват тази сутрин, а в английската преса се появиха информации, че това е станало поради нарушаване на условията по освобождаването му под гаранция. Предполага се, че предполагаемите деяния са били извършени в периода между 1 декември 2018-а и 15 октомври 2022-а.

“Кралската прокуратура днес упълномощи полицията на Грейтър Манчестър да внесе официални обвинения спрямо 21-годишния Мейсън Грийнууд в опит за изнасилване, контролиращо и принуждаващо поведение, както и нанасяне на телесна повреда. И трите обвинения се отнасят до един и същ жалбоподател,” се казва в официалното съобщение на прокуратурата.

Нападателят на Манчестър Юнайтед бе арестуват през януари, след което прекара три дни в ареста преди да бъде освободен под гаранция. От тогава нападателят чака да научи своята съдба. Той бе отстранен от “червените дяволи” от тренировки, както и също така му е забранено да посещава клубната база. Независимо от това клубът продължава да изплаща заплатата му в размер на 75 хиляди паунда на седмица.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини