Отидете към основна версия

2 931 4

Шакира шашна всички и се завърна с 20 куфара и децата в Барселона

  • шакира-
  • барселона-
  • футбол-
  • деца-
  • жерар пике

Великолепната ѝ форма пък предизвика моментално бурно одобрение с възклицания в социалните мрежи като "тя е шиба*ата кралица" и други подобни

Шакира шашна всички и се завърна с 20 куфара и децата в Барселона точно една година след официалната раздяла с бившия футболист Жерар Пике.

"Хубаво е да се върна в Барселона!", написа колимбийската певица, която веднага се появи и пред погледите и обективите на неделното Гран при на Испания във Формула 1. Великолепната ѝ форма пък предизвика моментално бурно одобрение с възклицания в социалните мрежи като "тя е шиба*ата кралица" и други подобни.

Заедно с нея бяха брат ѝ и синовете ѝ от Пике – Саша и Милан, но журналистите бяха впечатлени и от купчината от около 20 куфара на летището. Източници, близки до двамата, уверяваха, че Пике ще прекоси Атлантическия океан, за да се среща с Милан и Саша, както е договорено, но в крайна сметка това е направила Шакира.

Откакто напусна Каталуния на 3 април в посока Маями, Шакира не се беше връщала в Испания. През това време имаше смяна на адвокати, слухове за предполагаем бой между брата на певицата и Пике, както и нейни лични срещи със знаменитости като Люис Хамилтън, Джими Бътлър и Том Круз.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.

Свързани новини