Last news in Fakti

5 Юни, 2023 11:02 1 585 4

Емил Ангелов: Младите ни момчета се представиха перфектно срещу Лудогорец, но външни фактори попречиха

  • емил ангелов-
  • футбол-
  • левски-
  • лудогорец-
  • наско сираков-
  • даниел боримиров

Сираков и Боримиров са изключителни хора

Емил Ангелов: Младите ни момчета се представиха перфектно срещу Лудогорец, но външни фактори попречиха - 1

Бившият нападател на Левски - Емил Ангелов коментира накратко ситуацията в любимия му "син" клуб.

"Не давам оценки. Избягвам го. Смятам, че нещата в Левски са в позитивен план. Сираков и Боримиров са изключителни хора.

Пожелавам им успех, знам, че ще направят нещата по-добри. Първенството е много интересно. Младите ни момчета се представиха перфектно срещу Лудогорец, но външни фактори попречиха".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръгнал кос

    6 2 Отговор
    За такива неща, които правят Левски и Локомотив Пловдив, в някои страни директно биха ги пратили в Б група, в други поне биха им извадили 10 точки. Самият факт, че това не е направено, е още един повод за срам на феновете. Защото това означава, че клуба участва в поръчки от най-високо ниво, това означава, че този условен лиценз е бил една сделка. Добре, Левски започна добре мача, титулярите са им били изморени, но не може при 1:2 да сменяш добре представящи се футболисти с юноши, при условие, че пътят към третото място ти е открит.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тръгнал кос":

    Слезте на земята , никой няма да допусне това МЕНТЕ с ТИРЕ 2016 да стане шампион!!
  • 3 123

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тръгнал кос":

    Какво правят Левски и Локомотив Пловдив?
    Това, което направиха Черно море и ЦСКА-София е наказуемо, и щяха да ги разследват тях и изхвърлят от футбола, ако бяхме в нормална държава. Пък друг е въпроса в такава държава дали щеше да бъде допуснато случилото се с вторите от по-горе преди 6-7 години, ама хайде ;)
  • 4 Въпрос

    3 0 Отговор
    "Младите ни момчета се представиха перфектно срещу Лудогорец", кога Карабуюкспор или Хасково са играли срещу Лудогорец, та тоя коментира.....