Last news in Fakti

5 Юни, 2023 10:44 1 717 6

Саша Илич остава треньор на ЦСКА независимо от всичко

  • саша илич-
  • цска-
  • футбол

Легендата на Партизан е млад треньор и има да учи в тази професия, но пък още в първия си сезон начело на ЦСКА направи така, че отборът да е в борбата за титлата до последния кръг

Саша Илич остава треньор на ЦСКА независимо от всичко - 1

Саша Илич ще остане треньор на ЦСКА, независимо от резултата от мача срещу Левски. Появиха се спекулации, че бъдещето на сърбина ще бъде решено след този двубой. Бъдещето на Илич е ясно. Той ще бъде наставник на "армейците" и през следващия сезон, съобщава ТОПСПОРТ.

Легендата на Партизан е млад треньор и има да учи в тази професия, но пък още в първия си сезон начело на ЦСКА направи така, че отборът да е в борбата за титлата до последния кръг. Първото място остава напълно реално.

На "Армията" са доволни от него. И от атмосферата, която той създаде в съблекалнята на тима. Заради това, Саша Илич остава треньор на ЦСКА и през следващата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булдог

    4 0 Отговор
    И да продължава да събира играчи от ,,кол и въже " и непременно ,,Небългари " и не бели
  • 2 ИНЖ

    0 0 Отговор
    Още изгонването на Стойчо беше безсмислено. Не може всяка година да сменяш треньора. Трябват качествени футболисти. Голяма част от "наличните" са посредствени и "резултатът" е налице!!!
  • 3 Така

    0 0 Отговор
    Аз пък мисля, че футболистите не са чак толкова посредствени, но изглеждат такива, защото треньорът им не струва. Толкова време е в клуба, не взе абсолютно нито едно дерби и никога няма и да вземе, където и да отиде. Човекът, който го е избрал за треньор, е за шамари и това го казвам с горчивина. Остави всичко, ами ще го и преназначават.
  • 4 Бонговец

    1 0 Отговор
    След мача срещу фк евроидиот, Гришаще му бие шута.
  • 5 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Ковачев както пишеш цялото име на цска 1948 така пиши и цялото име на МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.