Last news in Fakti

5 Юни, 2023 09:00 1 233 0

Анчелоти разкри какъв заместник на Бензема ще търси

  • карим бензема-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • карло анчелоти

Искаме централен нападател, който да може и да бележи, и да комбинира добре с останалите състезатели

Анчелоти разкри какъв заместник на Бензема ще търси  - 1

Капитанът Карим Бензема е информирал Реал Мадрид за решението да си тръгне чак в неделя сутрин - броени часове преди последния двубой за сезона срещу Атлетик Билбао. Това потвърди наставникът Карло Анчелоти след срещата в испанската столица, завършила 1:1.

“Едва тази сутрин (неделя - б.р.) Карим ни каза, че иска да напусне”, заяви италианският треньор.

Анчелоти каза и какъв тип футболист ще се търси за заместник на французина: “Искаме централен нападател, който да може и да бележи, и да комбинира добре с останалите състезатели. Търсим човек, който да умее да играе добър футбол. Той трябва да успее да привикне със стила ни. Няма обаче да забравим и младите ни състезатели”.

Наставникът обяви също, че Начо Фернандес и Дани Себайос по-скоро ще останат в Реал. Двамата, които бяха титуляри срещу Атлетик, са спрягани като евентуални напускащи. "Обяснихме какви ще са ролите на Начо, Асенсио и Себайос. Клубът предложи нови договори и на тримата. Марко отказа, докато другите двама все още мислят. Според мен те ще останат при нас".

Със сигурност пък от “Бернабеу” си тръгват Бензема, Марко Асенсио, Мариано Диас и Еден Азар. Последните двама така и не получиха шанс да се сбогуват с феновете в заключителната среща на “белите”, а според треньора те дори не са го поискали.

Анчелоти отказа да коментира слуховете за евентуалното привличане на Джуд Белингам.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА